Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sağ Yolcu Koltuğu Emniyet Kemeri İkaz Kemer Takılı Olmasına Rağmen Tekrarlıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
geçmiş olsun...
(13-10-2011, Saat:17:48)freedom Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar iyi günler aracımın ön sağ yolcu koltuğundaki kemer takılı olmasına rağmen sinyal vermeye devam ediyor. Aynı şikayetten yakınan arkadaşım var mı yardımcı olur musunuz. Servise sokup söylememe rağmen giderilemedi.. huh

Arkadasım o sorun benım aractada oldu arıza verıp duruyordu serviste 40 lıraya bozuk parca degısıldı bılgınıze
aynı sorun 6 aydır bendede var , bazen ötüp bazen susuyor , bu soket çıkması falan değil resmen fio ların takoz problemleri gibi kronik vaka.Neden herkesin sağ taraf ötüyor .??
Aynı sorun 3-5 gündür benim nemoda da var , bazen kendiliğinden ötüp susuyor.
Sorunun tam olarak neyden kaynakladığını çözen oldu mu?
Kronik bir sorun anladığım kadarıyla.
Arada bende de oluyor smile) çok komik bir durum. Yolda yalnız seyahat ederken yolcu koltuğu için ikaz vermeye başlıyor. Ilk ikaz sesi paniğini atlattıktan sonra sinirle yan koltuğa iki tokat atıyorum ve susuyor. Soketleri söküp contact cleaner ile temizledim ama nafile ara ara yapıyor bende iki tokat atınca düzeliyor smile)


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar aynı sorun bendede vardı. Trabzon tunalar servisinde aracımın şöför tarafındakı kemer tokasını değiştiler Allah'a şükür yaklaşık 2 aydır ses gelmiyor. bilginizesmile
Bende öyle bir şey hiç olmadı yolcu koltuğunda emniyet kemeri takılsın takılmasın ötmüyor confused
arkadaşlar cebinizden para çıkmasını istemiyorsanız,emniyet kemer karşılığındaki iki kabloyu birleştirin ötmesin bir daha.
arkadaşlar bende 2013 emotion var. Sağ koltuktaki kemer için herhangi bir uyarı verilmiyo sadece sürücü kemeri takılmazsa uyarı veriyo bu özellik 2013 lerde yokmu acaba?
Bende de öyle bir şey yok bizim arabalara koymamislar heralde yolcu otursa da oturmasa da otmuyor biggrin
Sayfalar: 1 2 3