Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fiorino Silecek Ölçüsü
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
650 mm ve 480 mm
fiorinoda silecekler ömrümü yedi kaç defa degişmeme ragmen gene bu silecek sesinden kurtulamadım bu ürünlerde öyle bi sıkıntı varmıdır acaba
Bende eskidi geçen sene aldığım artık iyi silmiyor böyle ucuza malolacak gibi ölçü tamam aparat gerekiyor mu ki? Serviste opar marka 35 tl istediler.
aparat gerekmiyor diye biliyorum serviste degiştim bende daha yeni ama eski sileceklerimden hiç farkı yok hem iyi silmiyor hemde ses devam ediyor dışardan ürün alıp denemek lazım ilandaki üründe seti ucuz fiyat alıp denemekte fayda var aslında
(20-11-2011, Saat:00:09)Admin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende eskidi geçen sene aldığım artık iyi silmiyor böyle ucuza malolacak gibi ölçü tamam aparat gerekiyor mu ki? Serviste opar marka 35 tl istediler.

Bu ürün bizim araçlar için gönül rahatlığıyla alınacak bir üründür..
arka silecek ölçüsünü bilen var mı arkadaslar
Yolcu tarafındaki silecek ses yapmaya başlayınca lastiği söküp ters takmıştım. Bir süre daha işe yaradı. En son uçtan kopmaya başladı ve değiştirdim.
Bir de bu silecek kollarını servislerde pense ile cama doğru biraz büküyorlarmış. Açısı değişince sesin kesildiğini söyleyenler var.
45 cm ve 55 cmlik aldım.klips mekanizmalarını değiştirdim.şimdi iyi gibi duruyor.arka sileceğede eski sileceğin lastiğini kesip taktım.ön klipsleri değiştirirseniz bütün muz silecekleri kullanabilirsiniz.orijinal mekanizmalar her sileceğe uymuyor.
her şeyin orijinal olanı makbul.sonradan takılanlar aparat takıyorsun ve yüksek duruyor insanın gözüne batıyor.beş on lira için ben orijinal tercih ederim.
[Resim: 31.439.8125.000701t4.jpg]

17 tl ye sileceğinizi yenileyebilirsiniz ben aldım kaliteli sessiz tavsiye ederim Thumbup1

Dreamcar Tiger Aero Dynamic Araca Özel 6 Aparatlı Muz Tipi Yeni Nesil Silecek 650 mm. 2009010

http://www.hizlial.com/dreamcar-tiger-ae....8125.0003

Dreamcar Tiger Aero Dynamic Araca Özel 6 Aparatlı Muz Tipi Yeni Nesil Silecek 480 mm. 2009005

http://www.hizlial.com/dreamcar-tiger-ae....8125.0007
Sayfalar: 1 2