Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: arka kapı mandalları
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
arkadaşlar merhaba. Aracım daha 7 aylık. 15 günlük iken gövdedeki sağ çıtalardan biri uç kısmından çıktı. Şimdi son 3 aydır da arka taraftaki iç kapı mandallarına basıp kapıyı kapatacağımız zaman mandallar içeride kalıyor. Nasıl yapacağımızı bilen var mı? Servise gidecek kadar zamanım olmadığı için ya kendim yapacağım ya da 6 ay daha bekleyim servise sokacağız aracı.
vd40 sprey sık mandallara bu sorunu cozmus olursun ?
(09-12-2011, Saat:11:52)farukozgursoy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arkadaşlar merhaba. Aracım daha 7 aylık. 15 günlük iken gövdedeki sağ çıtalardan biri uç kısmından çıktı. Şimdi son 3 aydır da arka taraftaki iç kapı mandallarına basıp kapıyı kapatacağımız zaman mandallar içeride kalıyor. Nasıl yapacağımızı bilen var mı? Servise gidecek kadar zamanım olmadığı için ya kendim yapacağım ya da 6 ay daha bekleyim servise sokacağız aracı.

Faruk kardeşim; Aracını iyi günlerde kullan... Problemine gelince, Kapı iç plastik çıta belki yerindenveya sekmanından çıkmış olabilir ve bu nedenlede açma kapama mandalı içte kalmış gibi görünüyor. Tabii ki kendin de yapabilirsin,ancak bildiğin gibi aracı yeni ve 3 yıl garantiye tabidir. Bu nedenle ; Problemin çok önemli olmasa da en iyisi ikametine yakın bir servise gidip tanışman ve sorunu orada halletmen daha mantıklıdır. ( Servis sana uzak mı ?)
Bende de bazen oluyor. Araç giderken tak diye eski yerine geliyor. Plastik parça takılıyor. Slikon sprey yada vd 40 çözebilir. Ürünler aşağıda özellikle slikon sprey tavsiye ederim.

http://www.hepsiburada.com/Liste/wd-40-c...d=13003351

http://www.hepsiburada.com/Liste/sonax-s...TSON348200
ben garantiden degiştirttim kapı mandallarını, arka kapı amortisörleri ile birlikte dünde uzatılmış garantiden tekrar amartisor bilyalarını yani takozlarını degiştirtitm
Evet servis bana biraz uzak. Ben Didim'deyim. Servis Kuşadası'nda. Artı zaman olmuyor esnaf olunca. Tavsiyeleriniz için teşekkürler ama ben sprey yerine 2-3 ay sonra direk değiştirtmek için uğraşacağım
Mandal sıkıntısı benim araçta da vardı 10000 bakımda düzelttiler. Çok kafanızı kurcalamıyorsa sabredin.Selamlar.
aynı problem bendede vardı 20000 de düzelttiler , fakat aynı sıkıntı gene vuku buldu , sanırım yağlama ile çözülüyor bu iş.
hiç gerek yok yaglatmaya evelce de yazdım ben uzatılmış garantim var diye onunla degiştirtdim. degişim yapılmasını taleb edin
selam arkadaşlar.kapı mandallarının takılması problemi benim araçtada var.bu vd 40 spreyi işe yarıyormu.
Sayfalar: 1 2 3 4