Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: 2008 fiorino combimix
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
arkadaşlar selamlar 2008 fiorino combimix modellerinde immobilizer özelliği varmı? bide benim fiorinoda direksiyon kiliti yok galiba cevirince dönmeye devam ediyo...bu model fiorinolar böylemi?
2008 fio sahibiyim immobilzerı anlamanın en kolay yolu anahtarınızın metal ile plastik kesiminin birleştiği yerde bir simge ve yanında 2 rakamı vardır eğer bu simge var ise anahtarınızda aracınız immobilizer var demektir.

ayrıca direksiyon kilidide mevcut.
(21-01-2012, Saat:02:22)05cem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arkadaşlar selamlar 2008 fiorino combimix modellerinde immobilizer özelliği varmı? bide benim fiorinoda direksiyon kiliti yok galiba cevirince dönmeye devam ediyo...bu model fiorinolar böylemi?

Sevgili kardeşim; aracınızda immobilizer özelliği standart donanım olarak bulunmaktadır. Ayrıca direksiyon kilidide mevcuttur.
Aşağıda şu adresten aracınızla ilgili donanımları görebilirsiniz.
http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/ticari/f...popup.aspx
teşekkür ederim arkaşlarım verdiğiniz bilgilerden dolayı..
biraz alakasız olucak ama madem combimix sahibisiniz size merak ettigim bi soruyu sormak istedim combimixlerin vergisini merak ediyorum benimki van (komple kapalı kasa) mtv 521,50 ödedim. bu rakam cok yuksek sizinki düşükse combimix almak istiyorum o yuzden bu soruyu yönelttim yeri burası olmasada bu seferlik yöneticiler affetsin
(22-01-2012, Saat:14:31)aras36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]biraz alakasız olucak ama madem combimix sahibisiniz size merak ettigim bi soruyu sormak istedim combimixlerin vergisini merak ediyorum benimki van (komple kapalı kasa) mtv 521,50 ödedim. bu rakam cok yuksek sizinki düşükse combimix almak istiyorum o yuzden bu soruyu yönelttim yeri burası olmasada bu seferlik yöneticiler affetsin

hocam ruhsatta kamyonet(panelvan) olarak gecıyo 6 aylık vergısı 384 lira odedım.hususi kamyonetlerin ne kdar onu ogrenmek lazım..
saolasın 05 cem tşk.