Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: istanbul merter real otopark cadde34 buluşma
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
spor yay alıcaksan kesinlikle eibach olucak önler spor arkaları ben 1,5 bakla kestım şimdi sekme yok ama malum önler malum sert ama arka ii oldu
Serkan kardeşim ; sprint booster açıklamaların, haliyle bir çok arkadaşın ilgisini çekti. Aslında ayrı bir konu başlığı açsaydık fena olmayacaktı. Sprint booster ve chip tuning ile ilgili. Sanki daha iyi olurdu. Bu arada tabii olarak Ben de,ali bey de, ve diğer arkadaşlardan da almak isteyen olacak bu üründen,ancak malum emekli olduğumuzdan öncelikle ekonomik hesaplarımızı planlamamız gerekiyor..
Bu arada sprint boosteri takınca biliyorsun,gaz tepkimesi daha kısa sürede olduğundan, yol bilgi sayarındaki verileri nasıl etkiliyor acaba? Bir örnek vereyim: Anlık Tüketim Miktarı örneğin; Yol bilgi sayarımız bu Anlık tüketimi her saniyede ayağımızın gaz pedalına yapmış olduğu basınc tepkisine göre, verileştirerek ECU'ya gönderip değerlendiriyor ve ekrana veriyor. Çalışma sistemi bildiğimiz gibi böyle.... (ekrandaki kalan menzil miktarı da aynı böyle)
Şimdi booster takılı iken nasıl oluyor ekran verileri? Çünkü pedalda daha az basınç uygulamasıyla ,daha çok eylem olacağından, bu göstergelerde nasıl bir değişime neden oluyor? Yani Anlık tüketim, daha düşük mü,yoksa daha fazla mı gösteriyor?
Bu olayı hiç denedin mi ?

Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta İstanbulda olacağım. Konuyu İstanbul konseyimiz ile geniş bir şekilde tekrardan bir ele alırız artık...
İsmail abim lafı ağızımdan aldınız, işte konu bu emeklilik konusu,siz en azından emeklisiniz, ben hala beklemedeyim sgk inatla oyalıyor benismile ama ciddi ciddi aklıma yattı bu alet, yaa nasip..
yapabilecek bir şey yok allah devletimize zeval vermesin o zaman başkanım
sprint booster rüyalarıma girmeye başladı smile
Alibey kardeşim, inşallah bir şekilde hallederiz ali bey sıkma canınıconfusedconfusedconfused
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8