Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: oto teyp direksiyon ses düğmeleri uyumlu ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
merhaba,

yakında teyp değiştiremeyi niyetim var Thumbup1
direksiyondaki teyp düğmeleri kullanmak için her oto teyp uyumlu mu ?
veya belli bir marka mi almak gerekir ?


teşekkürler
alacagınız ünitenin direksiyon kumandasından komut alabilmesi için çıkışları olması gerekir
bu durumda önereceğiniz komut'lu teyp var mı ?
pionerrların yeni modellerinin komutlu olduğunu duymuştum.
Orjinal teybinden memnun değilmisin? Şikayetin nedir?
aradagın ünite sadece teyp mi yoksa double din tarzı bişimi almayı dusunuyosun
Araçlarımızın teyp ve müzik sistemleri aslında fena değil, Önde köşele kenarlarda 2 tweteer, ön kapılarda 2 arkada da 2 olmak üzere toplam 6 hopörlör mevcut. ve bana göre yeterli.
Bu arada Genç kardeşlerimiz, daha kaliteli müzik dinlemek isteyen arkadaşlarımız bundan doğal olarak tatmin olamayabilirler. Ancak araçtaki teybin yerine öncelikle bir çerçeve ve iyi bir sistem almak gerekir. Bu arada alacağınız teyp için fiorinonun kumandasını uyarlama işi çok zor. unutun gitsin. Alacağınız teypin kendi kumandası varsa onu kullanabilirsiniz.
Araç müzik sistemleri hakkında ise forumda daha önce yazdığımız şu makaleyi de okuyabilirsiniz.

http://www.fiorinofunclub.com/mybb/print...hp?tid=267
ismail abi dediğim gibi fiatlarda oluyor mu bilemicem ama pionerr ların yeni modellerinde bazı araçlarda kumanda çalışıyor. araştırılmasında fayda var. arabayı satıcak olmasam ben double din düşünüyordum ama bu aralar arabayı satma gibi bir durumum söz konusu.
(08-03-2012, Saat:16:50)Ozan Önal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ismail abi dediğim gibi fiatlarda oluyor mu bilemicem ama pionerr ların yeni modellerinde bazı araçlarda kumanda çalışıyor. araştırılmasında fayda var. arabayı satıcak olmasam ben double din düşünüyordum ama bu aralar arabayı satma gibi bir durumum söz konusu.

Ozan kardeşim; Eğer araçlarımızda orjinal olanı beğenmiyorsak; En iyi yol double din.. Üstelik araca da yakışıyor. Ayrıca arka koltuk kafalıklarına da iki LCD ekran oldumu bak keyfine... Aslında Bizim Maydoz(Mustafa) kardeşimizdeki müzik sistemi de çok güzel... Kendisinden bu konuda yardım alınabilinir.
Hayırdır sorması ayıp ama aracını neden satıyorsun ?
ocam ya model yükselticem yada binek araca geçicem. renaultta dayımın ordu mensubu indirimi var uygun bir fiyata megane alabiliyorum . açıkcası uygun fiyata alıncada kaçırmak istemiyorum smile