Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: fiat linea
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
bende 2011 fiat fiorino dinamik var fakat ticari araça alışamadım daha önce otomobildi fiat linea alayım diyorum bayi takas edermi ne kadar fark alır bilgisi olan varmı.
(10-04-2012, Saat:12:19)erdali43 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bende 2011 fiat fiorino dinamik var fakat ticari araça alışamadım daha önce otomobildi fiat linea alayım diyorum bayi takas edermi ne kadar fark alır bilgisi olan varmı.

Linea yerine Punto yada bravo iyi olur fakat bayi ucuza alır aracınızı kendiniz ilan verin dynamic fiorinonun şuan piyasa değeri kmsi uygun ise 26,000 27,000 arası satılabilir.
bu soruyu fiat bayisine bu ay başında bende sordum. öncelikle aracınızın üzerinde rehin olmayacak ondan sonra piyasa fiyatına!!! göre aracınızı peşinat olarak alabiliyorlar. piyasa fiyatı derken bayinin de satıp kar edebileceği bir fiyat. yani kendiniz satarsanız her zaman kar edersiniz.
linea konusunda da linea kasa değiştiriyormuş. bu ay sonunda yeni kasasının lansmanı yapılacakmış. yeni kasa lineaları mayıs başından itibaren satın alabilecekmişiz.
b ayi çok fiyat kırıyor,önceki aracımdan biliyorum,kendi imkanlarımla daha iyi sattım aracımı,arkadasın dediği gibi linea bayatladı artık,,punto veya bravo daha hoş araçlar..