Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: fiorino folyo kaplama
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Çok güzel Allah kaza bela vermesin bende kaput üstünü değil arka bagay kapısını bu şekilde siyah yapmak istiyorum cam ile plaka üstünde ki çıtayı tek renk gibi gösterdiğinden çok ilgimi çekmişti ama nerede kaliteli isçilik yaparlar bakmadım henüz .
Far Kaplama ile ilgili çok farklı yazılar var... Bazıları gorus tamamen dusuyor gece yolculuk yapılmaz dıyor.. Bazılarıda kesınlıkle yalan dıyıp mutlaka yaptırılması gereken bı aksesuar gıbı konusuyor.. Ve bazılarıda kesınlıkle donusu olmadıgını ancak yenı far taktırılması gerektıgını soyluyor.. Kararsız kaldım..
Bugun Aksesuarcıma gıttım.. Far kaplamayı sordum nolur ne bıter dıye oda aynı seyı soyledı.. Gece yolculugu yapamazsın oda doblosuna yapmıs.. hıc memnun kalmadıgı ıcın sokmus.. Yaptırıp memnun kalan var mı ya?
bende yaptırdım ama sonra ortasını açtım gece hiç göstermiyor sanki parklarla gidiyorsun gibiydi bende ortasforme olunca çıkardımını kestim sonra yıkama sonrasında de
[Resim: 545269_4915280168157_1556476220_n.jpg]
antalya da O folyo Erir biggrin
o zaman antalya ya gitmemek lazımsmile
Sa arkadaşlar ben sis farlarını kırmızı yapmak istiyorum folyo ile olurmu nasıl yaparım
arkadaslar bende bu araçdaki gibi tamponun üstündeki yere siyah folyo çekmeyi düşünüyorum sizce nasıl duruyor
[Resim: fthh.jpg]
Gece yarı yarıya kadar etkiliyor ama o kadar fazla değil... Bide folyo yerine far karatma yapabilirsiniz iç taraftan oda çok yakışıyor fio'lara smile ama onuda güvenli yere yaptırmak lazım sonra far buharlaşma su girme vs gibi sorunları çıkıyor... iyi forumlar smile
Arka kaplama cok guzel olmus cezasız gunler
Sayfalar: 1 2 3 4 5