Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: FIAT Fiorino 2011 Model Aracım Şanzıman Kilitlendi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Fiorino 2011 Model Triptonik şanzıman olan aracım E5 giderken aniden yavaşladı ve araba yolun ortasında durdu Vites kutusu kilitlendi araç ne ileri ne geri gidiyordu Neticede söz konusu araç can taşımaktadır büyük bir faciayı kıl payı atlattım yol yardımı aradım, geldiler aracın arızasını gördüler yerinde tespit ettiler, viteslere geçmiyor. KARTAL FIAT KIRMAK OTO Servisiyle görüştüğümde aracın debriyaj balatasının yanmış olduğunu ve şanzımanında bozulmuş olabileceğini garantiye girmediğini kullanıcı hatası olduğunu 2000 tl civarında masraf çıkacağını imza almadan ’da aracın tamiratına başlamıyacaklarını söylediler. şimdi servis genel merkez arasında gidip geliyorum umarım sorun çözüme ulaşır otomatik fiorino almak isteyenler kesinlikle otomatik vites araçtan uzak dursun ben yandım başkası yanmasın.

İsmail Dilme
aracımız comfortmatic vites olup normal otomatik viteslerden farklı olduğundan durduğumuz zamanlarda mutlaka vitesi boşa almamızda fayda vardır.aksi takdirde debriyaj balatası çabuk biter.

bu yaşadığınız problem bundan kaynaklanmış olabilir umarım servis bu sorunu garantiden çözer
Fiat otomotik viteste yapamadı.
bu arızanın göstergede arıza lambası yakmıyor mu acaba,çok kötü bir durum.
arkadaşlar bende 2011 comformatik vites fiorino kullanıcısıyım 16000 km oldu bir sorunla karşılaşmadım ayrıca bu araçlarda boşa alma gibi bir kavram yoktur çok fazla beklemediğiniz sürece yani ışıklarda viteste durmasının yararıda zararıda yoktur.Bu işler kısmet ve şans işi aldığın her araçta butip sorunlarla karşılaşabilirsin umarım kısa sürede sorunun çözülür arkadaşım...
Dostum geçmiş olsun, Fiat resmen açıklamadı isede comformatik arızalarını sessiz kabul ile ücretsiz değişiyor.Kaygılanma...
Ne yazık ki üretim bandında % 7 civarında bu hata var.
İnşallah en kısa sürede çözülür, seni üzmeden
ya bı de rampa da durdugunda gerı kacıyo flan dıolar dogrumu ???
Hillholder yoksa geri kaçma tüm otomotik vitesli araçlarda yapar.Fiat otomotik vitesli aracına standart olarak malesef hillholderi eklememiş opisyonel olarak sunmuş.Esp asr paketinin içinde geliyor.
7 Yıl aradan sonra davayı kazandım faizi ile beraber fiat dan tahsil edeceğim.

Örnek teşkil edilecek karar dava açmak isteyen arkadaşlara bilgilendirilir.
(16-04-2019, Saat:21:52)imageman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]7 Yıl aradan sonra davayı kazandım faizi ile beraber fiat dan tahsil edeceğim.

Örnek teşkil edilecek karar dava açmak isteyen arkadaşlara bilgilendirilir.

hocam kutlarım sizi.

biraz detayları anlatır mısınız? siz 7 yıl diyince merak ettim. süreç nasıl gelişti?
Sayfalar: 1 2