Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: ön döşten direksiyomun oradan ses geliyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arabayı çalıştırıp giderken direksiyonun o taraflardan gıcır gıcır plastik sesi gibi bir ses geliyor.Kotağı kapatırkende ses duyuluyor.İnsanı rahatsız ediyor.Fiorunoyu alalı bir ay oldu.Neden ses yapıyor olabilir.
öncelikle hayırlı uğurlu olsun kardeşim.
merak etme yeni araba olduğu için bazı parçalar alışma sürecinde oluyo bu yüzden aracı şöyle 1000veya2000km yapana kadar fazla yüklenme rodaj dönemi gibi düşün sonra da sıvı kontrolü için 5000 kmyi beklemeden servise uğra..
Tıkırtı burcu plastik aceba onda mı bi sıkıntı oldu sonucda ortası delik plastik malzeme biggrin
direksiyinon altındanmı geliyor ses eğer öyle ile kalorifer borularındandır kablo cırtı ile bir birine bağlayın ses kesilir.
evet o ses kalorifer hortumlarından geliyor. Ben bu şikayeti 4 defa servise söyledim hepsinde tekrarladı aynı ses.. En sonunda servise gitmemeye karar verdim. Bu herifler bi iş bilse önce bu sesi keserler. Saygılar
bi ordan degılkı her yerınden ses gelıyo özellıkle kapılardan elli defa göruturdum servıse yapamadılar
Kapı ayarı ustalık isteyen bir iştir.İşin ehli bir ustaya gösterin
Yorumlarınız için teşekkürler.
Aynı ses direksiyon altından ve bazen vites kolu altından bende de , özellikle aracta kontak kapatılmasından sonra tıkırtılı bir ses olarak oluyordu.. Servise gittim ve kalorifer hortumlarından olduğunu söylediler ve yaptılar (4-5 ay önce) Fakat bu günlerde az da olsa arada sırada yine yapıyor... Boş bir zamanım olduğunda yine servise uğrayıp baktıracağım...
benimde aracım 2 aylık iken böyle ses vardı. araba ileri geri titremesi sırasında cok belli ediyordu kendini. gebze birlik oto servisi alt taraftan kalorifer hortumlarından dedi, ve 2 dakikada yaptı. Nasıl yaptığını anlamadım bile,O gün bu gün ses yok..servis sorunu biliyor ve kronik şikayetin çözümü konusunda çok başarılıydı..Servise götürmeni tavsiye ederim.
Sayfalar: 1 2