Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Merhaba arkadasLar
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

rocco

Merhaba arkadasLar arabasına biniyoruz fun clubünede üye oLaLım tavsiyeLerinizi bekLiyorum teşekkürler...

[Resim: 16kt7ac.jpg]
[Resim: 2jaf9ts.jpg]
[Resim: 2a6ryqd.jpg]
[Resim: inse8l.jpg]
[Resim: 2pq5hmf.jpg]

NemO_R

Aramıza hoş geldin sürekli olarak seni aramızda görmek istiyoruz özellikle ben biggrin İleride toplantılar yapmayıda düşünüyoruz.
aramıza hoşgeldiniz aktif forumlar...
Hoşgeldiniz
hoşgeldiniz hayırlı forumlar dilerim

rocco

(19-01-2011, Saat:11:23)NemO_R Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aramıza hoş geldin sürekli olarak seni aramızda görmek istiyoruz özellikle ben biggrin İleride toplantılar yapmayıda düşünüyoruz.

H.Buldum arkadaslar sürekli takip edemesemde sürekli aranızdayım artık . bende etkinlik bölümü aramıştım ilk girdiğimde neMo kardes te göremedim . Etkinlik düzenlemek lazım mutlaka zaten akşam Çayı toplantısı falan olarak baslanabilir mesela ..Uygun görülür se tabi sonrası gelir mutlaka zaten...
Ve Bu Arada Kendimde Tesisat işi yapıyorum arkadaslar , her konuda elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım, dükkanı kapattım ama farketmiyor. yanda yazan Sound City benim dükkanın ismi . ihtiyacı olan arkadaslarımıza elimden gelen konularda Yardımcı olmak isterim..
fatih abi farları boyadığın söyleniyor resimlerini görmek isterim smile

NemO_R

Ben gördüm güzel olmuş.. uğramıyor ama ...bu ara küsmüyüz neyiz ? biggrinbiggrin
(08-02-2011, Saat:11:38)NemO_R Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben gördüm güzel olmuş uğramıyo ama bu ara küsmüyüz neyiz biggrinbiggrin
bu aralar burdada çok online olmadığına göre işler yoğun galiba smile
yukarıdaki araç fotoları fatihin mi? Güle güle kullansın... Kendisine tekrardan aramıza hoşgeldin diyor paylaşımlarını burada bekliyoruz..