Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Petrol Ofisi ve bonubon.com'dan %10 Akaryakıt Hediye!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Yüksek akaryakıt fiyatları araç sahiplerini zorlamaya devam ederken, indirimli akaryakıt satışı e-ticaretin yeni trendi olma yolunda. Bir internet sitesi Türkiye'de ilk kez indirimli akaryakıt satışı başlattı.

Son dönemde Türkiye'de oldukça hızlanan internetten alışveriş yeni bir boyuta taşındı. e-ticaret kapsamında akaryakıt satışı önümüzdeki dönemin trendi olacak gibi görünüyor.

Star'da yer alana habere göre bu alanın iddialı sitelerinden biri, Türkiye'de ilk kez internet üzerinden akaryakıt satışı başlattı. Geçen ay ilk deneme olarak gerçekleştirilen satış işleminde internet üzerinden 200 TL tutarında akaryakıt alanlar 180 TL ödedi. Ayrıca Bonus'a özel yüzde 10 fırsatından da yararlanıldığı için toplamda 38 TL tutarında indirim sağlandı. İndirim uygulaması, siteden'den kupon kodunu satın aldıktan sonra herhangi Petrol Ofisi istasyonundan ücretsiz olarak temin edilen Positive Card aracılığıyla gerçekleştirildi.

İlk kampanyada tüm satışı bir günde bitiren site, bu ay içinde yeni bir kampanya düzenlemeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Genel Müdür, aralık ayının ikinci yarısında yeni bir akaryakıt kampanyası başlatacaklarını kaydetti. Bu kez kampanyanın ilkinin beş katı büyüklüğünde olacağına işaret eden müdür, şu bilgileri verdi: "Bir banka ve bir akaryakıt şirketinin katkılarıyla indirim tutarı bu kez yüzde 15 düzeyinde olacak. İlkinin beş katı büyüklüğünde, 1 milyon liralık bir kampanya gerçekleşecek. Talebi yine çok yüksek bekliyoruz. En fazla üç günde tükenir." Geçen ayki ilk akaryakıt kampanyasına 'müthiş' bir talep olduğunu ifade eden müdür "Sitemizde bugüne kadar en hızlı tüketilen ürün oldu. Arz bin adetle sınırlıydı" diye konuştu. Müdür, site olarak 4 binin üzerinde ürün ve hizmeti ayda 1.7 milyon kullanıcısına ulaştırdıklarını da sözlerine ekledi.

[Resim: bonus_bonibon_kampanya_gorsel.jpg]

http://www.poas.com.tr/pressroom.aspx?pr=10066&lng=tr

http://www.bonubon.com.tr/istanbul/firsa...kampanyasi
Serkan kardeş ; İnternetten satışa el atmadıkları bir tek yakıt kalmıştı... Artık herşeyi sanal alacağız anlaşılan... smile
Bunuda gördük smile