Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Buda bizim hanım kız :)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba Samet kardesim,
Kapi kollarindaki kromlari kaca aldin? sadece kapi kollarinda goruyorum birde hem cercevesinde hemde kapi kolunda olan kromlar var. bilmem anlatabildimmi. senin ikisindede var. kac lira acaba?
arabani kazasiz belasiz gule gule kullan kardesim..
Merhaba qosmio kardeşim serviste pazarlık yapmıştım sanırım hepsi 1,300 gibi bir şey'e çıkmıştı. google'ye fiorino full+full krom yazıp arattır daha cazip fiyatlar çıkacaktır muhakkak.
Tamamdir sagol
(07-02-2013, Saat:14:59)qosmio Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba Samet kardesim,
Kapi kollarindaki kromlari kaca aldin? sadece kapi kollarinda goruyorum birde hem cercevesinde hemde kapi kolunda olan kromlar var. bilmem anlatabildimmi. senin ikisindede var. kac lira acaba?
arabani kazasiz belasiz gule gule kullan kardesim..

Üreticinin sitesi bu burdan sepet yap Thumbup1

http://www.omsatuning.com/Fiat-Fiorino-K...els=2003-2
Arkaya SPOİLER ve Arka tampon korumayı ihmal etme....
Cam rüzgarlığı ve spoiler demişsin zaten aabi ve fikrinden döne taktır yakışacaktır smile İki tür spoiler çeşidi var http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=h...g&dur=1502

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/fiat-...nformation ikinci linkteki spoileri almanı tercih ederim
Valla arkaya alırken koruma almadığıma bin pişmanım şuan, sol dedektörün olduğu tarafa dingilin biri çökertmiş geri vitese taktığında sürekli olarak bağırıyor. Dedektörün içinde yuvarlak alanı düzeltince kesiliyor ses.

Fotoğrafı,
[Resim: jyz9q.jpg]

Sol stop lambasının alt kısmına biri değdirmiş geçenlerde, fotoğraflarını çekmiştim. Birde Ön tampon da taş çarpma lekeleri oluştu bunlar için kaskoya deldirmeye gerek var mı arkadaşlar? Zaten kasko bitmesine 4 ay falan kaldı kasko yenilenecek bunları yaptırdığımda bir daha ki kaskoda benden ne kadar fark çıkacaktır tahmini...

Diğer spoiler mevzusunu da 10000 bakımına giderken alıp taktıracağım kısmetse az kaldı.
geçmiş olsun.kaskoda mini onarımdanda yaptıra bilirsin.kaskoyla görüşüp ona göre mini onarım varmı sor.oto king varsa oradanda fiyat al.kasko bozulursa bana sorarsan üçretli yaptır.
Geçmiş olsun kardeşim ALLAH daha beterinden korusun inşallah mustafa beyin dediği gibi küçük birşey için kaskoyu bozdurma bencede ALLAH hepimize kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Sigorta şirketinde çalışan bir arkadaşım ile bu mini onarım olayını görüştük, ticari araçlarda mini onarım olayı olmuyormuş. Küçük boya gerektiren işler için aracı komple mi boyaya sokuyorlar acaba?

Ayyıldız ve mustafacım görüşleriniz için teşekkür ederim. Bende bir hata olduğunu zannetmiyorum sakınılan göze çöp konarmış hesabı oluyor bizimkisi.
Sayfalar: 1 2 3