Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hangi Servis ? Tavsiyeniz
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4

NemO_R

(17-02-2011, Saat:18:12)sfr2001 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yayında ve yapımda emeği geçen seni bu kadar öfkelendiren neydi?

Abi 2 güne teslim edicez dedikleri arabayı 10 gün bekledim plakalarım yanlış geldi emanet verdikleri arabanın aküsü ölü çıktı 50 küsür yaşında babam araba ittirmiş ve bunların tamamına olabilir biraz idareci olun cevabını aldım.
bu durumda sen az bile sövmüşsün, bide onları burda deşifre ettin wink

NemO_R

Zaten herkez biliyor manisadan muallim amcamızın bile haberi var adamlar nam salmışlar tek avantajı adamların sattığı paraya araba satan firma yok işin ilginç kısmıda bu milletin 28 bin lira okuduğu arabaya 26 bin okuyorlar
antalya birmot için 10 üzerinden 7 veririm ilgi alaka ve fiyat konusu fena değil
Arkadaşlar Ankaradaki servislerden hankisini önerirsiniz.Memnuniyet ve memnunıyetsizliklerinizi belirtirseniz memnun olurum.
Bugün CITROEN genel müdürlükten aradılar cevizlibağ KAR servisle ilgili şikayetlerimi dinlediler burdan tüm site yöneticilerimize teşekkür ederim sitemizin sesimizi duyurduğunu görmek çok güzel bir duygu.tekrar teşekkürler

muallim

citroen konusunda sakın çekinmeyin şuan adamlar ciddi olarak markaya asılıyorlar çünkü türkiyede iyi satıyor her derdinizi paylaşın bayiler bi abdest alsınlar artık.
Ankarada hanki servise gidiyorsunuz beğendiğiniz veya beğenmediğiniz yönleri ve tavsiyelerinizi bildirirseniz memnun kalırım.
Konya Ereğli Eğitimciler Servisinde 10.000 bakımı yapıldı ve takoz değişimi gerçekleşti.İlk servis deneyimi gayet memnuniyet vericiydi.Kendilerine teşekkür ederim.
http://www.fiorinofunclub.com/mybb/konu-...i-517.html
Ankarada servise götüren yokmu (tavsiye ettiğiniz servis,memnuniyet veya memnuniyetsizliğiniz) cevap bekliyorum.
Sayfalar: 1 2 3 4