Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kanat Spoiler
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Fio'ma kanat spoiler arıyorum Ankarada nerde bulabilirim çift katlı olcak. Bilgiler için şimdiden teşekkürler.
Örnek resim var mı acaba huh
(05-02-2013, Saat:01:47)deadlykiss06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fio'ma kanat spoiler arıyorum Ankarada nerde bulabilirim çift katlı olcak. Bilgiler için şimdiden teşekkürler.

Spoiler ihtiyacını anladım da neden çift kanatlı ısrarını anlayamadım..confused İşin esprisi bir yana tavanın bitimine konulan spoilerin aracın aerodinamiğine (rüzgar direncinini kırılmasına) yardımcı olabilmesi yanında özellikle yağışlı havalarda da arka camın daha az kirlenmesine yardımcı olmaktadır. İnternetten yapacağınız araştırmalar neticesinde aradığınızı bulabileceğinizi sanıyorum. Bulduğunuzda da mote aşamsı sonrası fotolarınızı görmek isteriz..
Tek kat spoilerin sırıtacaqı kanısındayım aracın arkası kesik olduqu için çift katlı daha hoş durcaktır. İnş. buldugumda monte edilmiş fotolarını sizinle paylaşcagım smile

(05-02-2013, Saat:12:01)ayyildiz42 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Örnek resim var mı acaba huh


[Resim: DD184_E489863431_FB19056711_C6_BD03_F.jpg]

aynen böle bişi arıyorum.
Şahsi fikrim bu tür spoiler çeşidi yakışmaz undecided
Bence body kit olmadan DTM rüzgarlık çok iyi olmaz

İnşallah bulursunuz
(06-02-2013, Saat:00:19)deadlykiss06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tek kat spoilerin sırıtacaqı kanısındayım aracın arkası kesik olduqu için çift katlı daha hoş durcaktır. İnş. buldugumda monte edilmiş fotolarını sizinle paylaşcagım smile

(05-02-2013, Saat:12:01)ayyildiz42 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Örnek resim var mı acaba huh


[Resim: DD184_E489863431_FB19056711_C6_BD03_F.jpg]

aynen böle bişi arıyorum.

Eğer bu şekilde bulmak için ısrar eder,çabalar ve bulup da aracına monte edersen, ilk kullanımdaki şikayetin aracındaki yakıt tüketiminden olacaktır.. Çünkü Bu fotodaki spoilerin hiç aerodinamik bir özelliği olmadığı açıkça görülüyor..

Arkadaşlar; özellikle araç dışı herhangi bir body kit veya aksesuar düşündüğünüzde bunun aracı nasıl gösterdiğinden öte, aracınızın hava direncini ne kadar etkileyeceğini de hesap ediniz... Bir araç üretimden önce tasarı halinde iken ve üretim aşamasında birçok mühendislik hesaplamalarından geçer, proto tipi rüzgar tünellerinde test edilirler, aracın rüzgar ve basınç testleri yapılır.. Ancak ondan sonra gerçek üretime geçilir.
Araç dışında yapılacak en ufak bir ekleme bile( spoiler, geniş cant, yan eşikler , ön arka tampon eklentileri, üst tavan v.s gibi) yakıt tüketimini doğrudan etkiler.. Bu nedenden bu tip seçimlerimizde dikkat edelim..
bu tip spoiler montajı yapişma olmuyor sabitliyorlar.buda kaportada delik anlamına geliyor.yapışma olmaz fazla rüzgara maruz kalaçak oda sürüş güvenliğini tehlikeye sokar.rüzgardan uçarsa arkadan gelen için sıkıntı yaratır.
bilemedim ki napsam şimdi huh bi sonraki plana atalım artık bunu teşekkürler yorumlarınız için
bu kanatta hevesin var seni anlıyoruz,,ama bencede fiorinoya gitmez..bu tarz kanatlar sedan araclara cok iyi gidiyor ve sedan aracta rüzgar ı kesmediğinden yakıt acısından etkilemiyor,,ancak bizim fiorinolarda arkadaşların dediği gibi yakıtı çok etkiler..
fiber yapıştırma kanatlar fiorinolarımıza daha çok yakısıyor..internette değişik sitelerde bulabilirsin..
Sayfalar: 1 2