Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fiorino & Şahin Feci Kazası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: CWoqx.jpg]
[Resim: Gv1LE.jpg]
[Resim: 7hkVn.jpg]
[Resim: hHUsq.jpg]
[Resim: bofAc.jpg]
[Resim: mDRrW.jpg]

Video 1

Video2


Sivas’ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kazada çarpışmanın etkisi ile araçlardan birinin ortadan ikiye bölünmesi görenleri şaşırttı.


Kaza, bugün sabah saatlerinde Şeyhşamil Mahallesi Türkmenistan Caddesi üzerindeki kavşakta meydana geldi. 20 yaşındaki Abdulmuttalip Öztürk yönetimindeki 58 NU 269 plakalı otomobil ile 19 yaşındaki Ömer Akpolat yönetimindeki 58 FE 554 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Ömer Akpolat yönetimindeki otomobil ikiye bölünerek savruldu. Akpolat ise otomobilin ikiye bölünmesi ile yola fırladı.

Kazada her iki aracın sürücüsü de yaralandı. Yaralı sürücüler, olay yerine gelen ambulanslar ile Sivas Numune Hastanesi ve Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Sürücülerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, ortadan ikiye bölünen otomobilin sürücüsü Ömer Akpolat’ın kazadan sağ olarak kurtulması ise şans olarak değerlendirildi.

Meraklılar, kazanın meydana geldiği yerde uzun süre araçların olay yeriden kaldırılmasını izledi.
Arkadaslar yalniz ikisi de fiat !!!
alllah korusun aman dıkkat fionun durumu sahıne nazaran ıyı gene
Kaza anında sürücü kabini ile yolcu kabinini birbirinden ayıran teknoloji sadece şahinde var. Yıl 2013 hala bu teknolojiye ulaşılabilmiş değil. Kıymetini bilemedik, çok ararız bu arabayı.
[Resim: ED7839_AC4_AB744_C488_C0973920692463.jpg]
Allah korusun cok kotu olmus yaa....
(17-05-2013, Saat:11:30)Kaliska Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kaza anında sürücü kabini ile yolcu kabinini birbirinden ayıran teknoloji sadece şahinde var. Yıl 2013 hala bu teknolojiye ulaşılabilmiş değil. Kıymetini bilemedik, çok ararız bu arabayı.

F 16 gibi valla çarpışma anında pilotu dışarı fırlatıyor smile