Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fiorino Kolçak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fiorinonun kolçağı kısa ve küçük pek faydası yok kolunuzu koyamıyorsunuz.Kolçak güzel olmuş uygun tasarlanmış alınabilir.

[Resim: v4s0wo.jpg]

armster markada var orjinal
[Resim: 2hqsa50.jpg]

http://www.hepsiburada.com/Liste/armster...yId=260649
ürün güzelde fiyatı biraz düşündürüücü
bence gereksiz..
Arkadaşlar aracının orjinal kolçağını çıkarıp daha güzel bir kolçak takan varmı? Varsa resim yüklerse çok iyi olur. Kolçağı değiştirecem fikirlerinizi bekliyorum.
ben yaptırdım çokda güzel oldu. size tarif edeyim 20 tl ye bu işi bitiriyorsunuz. önce bir marangozdan 35 cm uzunluğunda 11 cm genişliğinde, 2cm kalınlığında bi MDF kestiriyorsunuz. bunu döşemeciye götürüyorsunuz. döşemeçi bunu önce ince sert süngerle kaplıyor MDF nin bir tarafı süngerle kaplanmıyor ve üstüne fionuzun döşemesine uygun kılıfla güzelce ve düzgünce giydiriyor. daha sonra orjinal kolçağınızı yukarı kaldırdığınızda altta üç adet civata var bunları çıkardığınızda üstteki incecik kumaş parça çıkıyor. yaptırdığınız kolçağı süngerle kaplanmayan fakat döşemeyle kaplanan sert kısmı aşağı gelecek şekilde marangozdan aldığınız ağaç civatasııyla sıkıyorsunuz olay tamamlanıyor. ben yaptırdım çokda güzel oldu arkadaşlarım çok beğendi, bu deneme oldu tabiki şimdi aynı kolçağı kenarları fitilli şekilde yeniden yapmayı düşünüyorum
Ürünü nasıl yaptığınızı ayrıntılı resimli paylaşın lütfen
Kolcagi nasil sokuyorsunuz ben bi turlu bulamadim