Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Vites'e Zor Geçme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
(01-07-2013, Saat:18:03)maminci Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benimki 2011 model 11 bin km de, sadece geri vitese geçişi bazen zor oluyor, nedendir acaba?

Önce 1 Vites'e Sonra Geri Vitese Tak Bu Şekil Bi Dene
dostum peki senin sorun çözüldümü? yani debriyaj balatası mı değişti ? değiştiyse ne kadara patladı
(22-07-2013, Saat:11:00)izmirlii Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]dostum peki senin sorun çözüldümü? yani debriyaj balatası mı değişti ? değiştiyse ne kadara patladı

Evet Kardeşim Debriaj Balatası Değişti Pamuk Gibi Oldu

http://www.fiorinofunclub.com/Konu-Yapil...emler.html
Geçen gün de benim başıma geldi geri ve birinci vitese hırlayarak geciyordu ve diğer videslere sert geçiyordu... Kesinlikle işi bilen birine gitmeni tavsiye ederim boşu boşuna baskını veya volanını değişmesinler... Hidrolik devraj da bu tür sorunlar olabiliyor. Büyük bir ihtimal üst merkezin arızalıdınmıştır. 160 tldir. Debraj hidroliği firen hidroliğinden besleniyor fren yağının eksik olup olmadığını da bir kontrol et.
(23-07-2013, Saat:22:20)volkan_aytc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Geçen gün de benim başıma geldi geri ve birinci vitese hırlayarak geciyordu ve diğer videslere sert geçiyordu... Kesinlikle işi bilen birine gitmeni tavsiye ederim boşu boşuna baskını veya volanını değişmesinler... Hidrolik devraj da bu tür sorunlar olabiliyor. Büyük bir ihtimal üst merkezin arızalıdınmıştır. 160 tldir. Debraj hidroliği firen hidroliğinden besleniyor fren yağının eksik olup olmadığını da bir kontrol et.

Benim Sorunum Halloldu Debriaj Seti Ve Şanzuman Yağı Değişti Şimdi Pamuk Gibi Tıkır Tıkır Geçiyor 001_smile
Sayfalar: 1 2 3