Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: FİORİNO EMNİYET KEMERİ
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
herkes istediğini yapar bilgin için saol kimse karısamaz biggrin
ben 2010 emoşumda 1 yıldır öyle kullanıyorum bir sorun olmaz korkmayın . birkaç kere elinizde çevirin iyice yapışşın birbirine sonra soketi yerine takın o tiz sesten kurtulun.
bu işlem için hiç bir servis üçret almıyor kapatıldıktan sonra ötme şanşı yok açmadan ötmez.
sayfanın altındaki aynı başlıklı konuyu oku bir ötüyor muymuş yoksa ötmüyor muymuş
(geçen serviste ikaz sesini iptal etirmiştim ne olduysa son 2 gündür yine ötmeye başladı, ilk fırsatta servise gidip sesi kapatırayım diyordum, yorumları okuyunca vazgeçtim) bu herhalde


bu işlemi iptal ettikten sonra sen maycar menüden aktif edersen tekrar öter bunu yapmadığın sürece öteni duymadım benim aracımda iptal ve hiç ötmedi
Neyse hocam isteyen senin dediğini yapsın isteyen benim dediğimi herkes kararında özgür. Ben kendim uğraşarak bir yöntem buldum ve soran arkadaşa söyledim. Gayet basit. Ne servise gitmene var ne de arabayı bilgisayara bağlamaya gerek var. Bir yıldır öyle kullanıyorum. Kemerimi de sırtımın yada koltuğumun arkasından götürüp bağlamadım hiç ve toka da almadım. Servise uzak biri için gayet pratik bir yöntem.

Ayrıca arabanız da çok güzel. Allah kaza bela vermesin. Benim ki gri renkli ama bende bu araba da turuncu ve yeşil rengi seviyorum.
Sayfalar: 1 2