Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Park Sinyal Lambası Hata
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
dipsizlerin hepsi bizim parklara uygunmu ?
yani arkadaşlar çamurluk sinyalindeki ampülü parklara bağlattığımız sürece hangi ampülü takarsak takalım arıza lambası yakmıyor doğrumu anladım ?
Arkadaşlar ben bu arıza lambası yakmayan ledli park ampülü bulamadım. bazı sitelerde arıza lambası yakmıyor desede inanmayın her türlü led park ampülü aldım olmadı bende kendi çözümümü kendim yaptım. nasılmı? bende 2010 fiorino var. ledli park ampüllerini normal yerine taktım eski flamanlı ampuller için 3 tl ye dipsiz ampul duyu aldım park lambasına giden kabloların az bir kısmını soyup flamanlı ampülleri paralel bağladım ampülleri plastik kelepçe ile motor içine tutturdum ve artık arıza lambası yanmıyor. artı olarakda motor dairesinde ekstra ışığım oldu...umarım size yardımcı olmuşumdur..
resimleri yükledim ama link bağlantısı izni vermiyor site üzgünüm sad(
(21-02-2012, Saat:14:58)ensenturk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar ben bu arıza lambası yakmayan ledli park ampülü bulamadım. bazı sitelerde arıza lambası yakmıyor desede inanmayın her türlü led park ampülü aldım olmadı bende kendi çözümümü kendim yaptım. nasılmı? bende 2010 fiorino var. ledli park ampüllerini normal yerine taktım eski flamanlı ampuller için 3 tl ye dipsiz ampul duyu aldım park lambasına giden kabloların az bir kısmını soyup flamanlı ampülleri paralel bağladım ampülleri plastik kelepçe ile motor içine tutturdum ve artık arıza lambası yanmıyor. artı olarakda motor dairesinde ekstra ışığım oldu...umarım size yardımcı olmuşumdur..
resimleri yükledim ama link bağlantısı izni vermiyor site üzgünüm sad(

resimleri görmek isterim kardeşim
arkadaşlar benim bipper confort plus var parklar hata veriyor orjinal ama hata veriyor bide led aldım 20 tl ye 1 hafta hata wermedi sonra vermeye basladı be cevap lutfen
arıza yakmasın diyorsanız.

watt değerlerine bakın .

normal park ampulleri 5 watt enerji çeker.

led ler ise maksimum 3.1 watt çeker.

alıcağınız ledlere bakın eğer 5 watt değerinin altında ise arıza lambası ve ekranda uyarı alırsınız.

ama 5 watt ve üstünde ise arıza yakmaz
led hata vermiyo da arka sisleri yakınca hata veriyor

led hata vermiyo da arka sisleri yakınca hata veriyor
Sayfalar: 1 2