Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Pionner Teyp Montajı ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Bugün aracıma pionner deh 1500ub teyp aldım. Haftasonu aracıma taktıracağım. Araçtaki mevcut teybin soketinde kesme-sıyırma yapmadan bu teyp bağlanabilir mi? İso soketi diye bişey varmış sanırım bununla yapılabiliyormuş tam emin değilim. Aracına sonradan teyp bağlatanlardan yardım bekliyorum 001_smile Nasıl yapıldığını öğreneyimde bilgim olsun, gittiğim sistemci yanlış iş yapmasın.
bende aracıma pioneer deh 1450 usb baglattim. onun ayrı bir soket takımı var kesme delme olmuyor orjinalini takacagın zaman tekrar cikartiyorsun soketi
Bir sorum daha olacak undecided

Benim aracımda orjinal teyp için amfi dönüştürücüsü var ama bu dönüştürücü teybin orada değil amfinin yanında. Yani sürücü koltuğunun altında duruyor amfi ile birlikte. Ben bu dönüştürücüyü sökmeden direkt olarak teybi bağlasam sesde bozulma olur mu yoksa daha mı iyi ses verir?
takacağın pionnerın anfi çıkışı var direk oraya baglayabilirsin gerek yok donusturucuye..
Teybi takarken hiç bir kesme delme gibi bi durum söz konusu değil kendi soketi var direk araçın orjinal soketine oturuyor, sonra dönüştürücüyü iptal edip yada kullanmayıp anfi kablosunu direk teybin arkasına takarsanız daha güzel bir ses elde edersiniz bu arada teyp çerveceside alcaksınız smile iyi günler smile
Bugun internette bir tane double din gordum 500 tl pionner marka nasıl sizce
Teybi bugün taktırdım ve ses konusunda gerçekten çok farketti. Orjinal teypte alamadığım sesleri bu teyple çok iyi alabiliyorum. Montajı Çağlayan'da Next Oto var oradaki Fatih abiye yaptırdım. Çok güzel işçiliği var tavsiye ederim. Kendisi pioneer yetkili satıcısıdır.
hayırlı olsun.. güle güle kullanın.
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Hayırlı olsun resimleri bekliyoruz
Sayfalar: 1 2