Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Göstergede bulunan ıkazlara
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
park yardimcisi devre disi ariza veriyor ama herzaman degil bazen. arkadan darbe falan olmadi yada park sensorunu biryere surtmedim. neden boyle bir ariza veriyor. garantiden servise gotureyimmi??
Arka tampondaki park sensörleriniz ihtimalen toz vb şeylerle kirlenmiş veya arkadan soketi çıkmış olabilir , temizlemeyi deneyin..
(12-08-2013, Saat:14:22)qosmio Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]park yardimcisi devre disi ariza veriyor ama herzaman degil bazen. arkadan darbe falan olmadi yada park sensorunu biryere surtmedim. neden boyle bir ariza veriyor. garantiden servise gotureyimmi??

Aracın geri vitesteyken arkadaki park sensör gözlene elini koyduğun zaman tıkı tıkı diye hissedersin eğer birtanesinden hissetmiyorsan bilki o arızalıdır.Yada servise gidip arızalı olanı cihazla tespit ederler.Benim aracımda da ara sıra veriyordu bu aralar vermiyor genelde ani geri vitese taktığımda verdiğini tespit ettim şimdilik yok olursa bende baktırıcam
Benimde yandı plaka aydınlatma ısıgı yanmıyor yazdı.. kontrol ettim plaka lambası yanmıyordu. sonraki aracı caliştirmaya lamba yandı ve ünlem işareti kayboldu.
Sayfalar: 1 2