Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Rüzgarlı Havada Araç Savrulması
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
(19-08-2013, Saat:16:30)43ep783 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bandırma - karacabey yolunda 5 yıl gittim geldim.orda çok rüzgar our okadarki 40tonlu tırları bile etkileyebiliyor.kaldiki fio 1,2 tonluk bi araç.normaldir kardeşim aracında bi sorun yok.

ben şahsen karacabeyli olarak söylebilirimki karacabey ovasında çok şiddetli rüzgar yaşanmakata ve kazaların çoğu bu aşırı rüzgar etkisinde araç hakimetini kaybetmektediler dikkatli olunması gerekir Thumbup1
Aynen dostlar o zaman siz siz olun o yolda hızı azaltın ben yaşadım siz yaşamayın.Aşırı hız rüzgarla karışırsa kontrol diye birşey yok araçta.

Allah herkese kazasız belasız sürüşler nasip eylesin ...
zaten araçlarımızın hız limiti 88 bu kurala sadece radarlı yollarda uyuyoruz araçlarımız diğer araçlara göre daha yüksek rüzgardan etkilenmesi normal hele birde 130-140 diyorsun.
Araçlarımızın hız limiti hangi yollarda 88
(21-08-2013, Saat:22:06)tkcabin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Araçlarımızın hız limiti hangi yollarda 88

Yerleşim yerlerinde : 50 km
Sehirler arası çift şeritli yollarda : 85 km
Bölünmüş yollarda :100 km
Oto yollarda : 110 km..
Not: % 10 hariçtir...
Bu hız limitleri yükseltilmemişmiydi arkadaslar ben yanlışmı biliyorum
Yok be 85 yazıyor normal yollarda tam ters düşmüş gibi geldi banada smile
Sevgili arkadaşlarım; Bizim panelvan (N1) araçlarımız hakkındaki hız limitleri konusunda daha fazla bilgi için karayollarının http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteT...rlari.aspx adresini inceleyebilirsiniz..
(23-08-2013, Saat:12:56)isoskeisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sevgili arkadaşlarım; Bizim panelvan (N1) araçlarımız hakkındaki hız limitleri konusunda daha fazla bilgi için karayollarının http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteT...rlari.aspx adresini inceleyebilirsiniz..

benim aracım combimix arac cinsi olarakta komyonet yazıyor..
kullanım amacıda Hususi // Yük Nakli diye geciyor.. bu durumda bizim araclar Kamyonet (N1), (N1G), katagorisine tabi tutuluyo öylemi..
Sayfalar: 1 2