Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sis farı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Kardeş senın aracın aynısı bendede var. Alta gündüz ledi taktım ayrı bir havası oldu ancak delikleri ne kadar uğraşsakta olmaz gibime geliyor çercevesi felan herşey var ama delmek ugrasmak gene bi 50-100 tl gider onun yerıne cıkma tampon yada bi tampon alsak dahamı mantıklı olr acaba ? ben bi site buldum 135 tl ye bizim tamponun sıslısı var ama acaba erirmi çatlarmı bunları düşünmek lazm
o tampon yan sanayidir büyük ihtimalle ama ben burda bi elektrikçiye sordum adam tamam yaparım dedi sıkıntı olmaz dedi ama bilmiyorum güvenebilr miyim?
Sissizlerde eski mod. Sis bağlantı ayakları yok.Anca yapışma olur o da sağlıklı olmaz .Serviste takarken gördüm bu tampondan taktılar sisleri altta olandan siyah tampon ortası grı
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcSH2JT7TI09R8qjQpzUyYv...PtIe4MkBKk]
(03-09-2013, Saat:20:13)korsan28 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]olabilir aslında ama bi bakmak lazım ve şu fotoğrafı buldum farklı bi çalışma olurdu.

.
[Resim: 48824citroennemotuning.jpg]

Takdır ettım cok guzel olmus
eski kasa connetlerin sisleri bire bir oluyor bipper tanponuna.. dış plastiğiyle birlikde alıp taktırabilrisin orjinal gibi duruyor..
Connect lerin daha kucuk degil mi çerçeveleri
Sayfalar: 1 2