Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: satlık
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
selam ben tokattan yaklaşık bir yıldır takip ediyorum sitenizi
naçizane aracımı bana küçük geldiğinden satmaktayım ilgilenen arkadaşlara duyrulur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-mi...970/detay/
Hayırlı satıslar arabaniz cok guzel
TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL AMA ALIRKEN ÇOCUKLARIN BÜYÜYECEĞİNİ HESAPLAYAMADIK smile
Bu işte bir terslik yok mu? çocuklar büyüyünce bagaj ihtiyacı azalacak diye düşünüyordum ben; oğlum 1 yaşında park yataktan bebek arabasına mama sandalyesinden paket beze daha sayamadığım bir sürü eşyasını sığdırmaya çalışıyorum sedana. Biz hanımla küçücük bir çantaya sığıyoruz. Büyüyünce bagaj ihtiyacı azalacak diye tahmin ediyordum şaşırdım açıkçası yazdıklarınıza. Aracın rengi çok güzel bu arada hayırlı satışlar.
aracınız çok temize benziyor. Pazarlık yapmayı düşünüyormusunuz. Akrabam fiat fiorino almayı düşünüyor uygun bir fiyatta anlaşırsak alabiliriz.
(02-09-2013, Saat:16:09)Baran Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu işte bir terslik yok mu? çocuklar büyüyünce bagaj ihtiyacı azalacak diye düşünüyordum ben; oğlum 1 yaşında park yataktan bebek arabasına mama sandalyesinden paket beze daha sayamadığım bir sürü eşyasını sığdırmaya çalışıyorum sedana. Biz hanımla küçücük bir çantaya sığıyoruz. Büyüyünce bagaj ihtiyacı azalacak diye tahmin ediyordum şaşırdım açıkçası yazdıklarınıza. Aracın rengi çok güzel bu arada hayırlı satışlar.

ARABAYI KÖTÜLEMİŞ GİBİ OLMAYAYIM MALUM KULLANANLAR BİLİR ARAÇ 4 KİŞİLİK ÜÇÜNCÜ BİR ÇOCUK DAHA OLUP O ÇOCUKTA BİRAZ BÜYÜYÜNCE SIKINTI OLMAYA BAŞLIYOR BEN BİRAZDA BAĞ BAHÇE İŞLERİYLE UĞRAŞTIĞIMDAN KÜÇÜK GELİYOR İSTER İSTEMEZ

(03-09-2013, Saat:10:49)53Fio Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]aracınız çok temize benziyor. Pazarlık yapmayı düşünüyormusunuz. Akrabam fiat fiorino almayı düşünüyor uygun bir fiyatta anlaşırsak alabiliriz.

ELBETTE PAZARLIK SÜNNET AMA MANTIKLI OLMASI KAYDIYLA ARAÇ TEMİZ VE BAKIMLI ANLAŞIRSAK NEDEN OLMASINKİ ..