Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kontagı acınca ses
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
(21-09-2013, Saat:18:49)semih5389 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet o ses herkeste var mi acaba

Valla dedıgım gıbı bende de var kontak 1 kademe acıkken ısıklar yandıgında cıkcıkcık dıe ses gelıo benım arkadaslarımda da var o ses tamamen araca ozgu bsy bence can sıkılcak bsy yok ama genede sen bılırsın
Peki tesekkur ederim yardımlarınız icin
(21-09-2013, Saat:21:46)bbuldas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yok ya benimki euro5 ole bi ses hic duymadim.sen bi servise goster kardes ha dedigi araba calistiginda asagidan fosss diye ses geliyo e5 lerde yakit pompasi farkliymis.(dikkat eden varsa)

aynı ses kontağı yarım tur çevirince bendende geleiyor.mmmm diye.iki saniye sonra susuyor bu normalmi??
Normal beyni calısiyor cunku
(23-09-2013, Saat:11:32)43ep783 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]aynı ses kontağı yarım tur çevirince bendende geleiyor.mmmm diye.iki saniye sonra susuyor bu normalmi??

Mazot Pompasının Sesi Kardeşim O Demekki Sesi Duyduysan Yakıt Motoru Sağlam Duyamazsan Çalışmaz
Herkese tesekkurle insallah bir sorun cıkmaz ilerleyen zamanlarda
ufak cık cık sesse normal bütün araçlardada var. eğer sağ porpito onunden geliyorsa muhtelmel mazot lilitresidir. kondağı acınca o filitre mazot dolar eğer kılıpsleri gevşemişse dolduğunda veya mazot akısı başlayınca sallanıp ses yapabilir. Motor çalışmadığındada yapıyorsa kesinlikle motorla ilgili bir sorun değildir.
Evet filtreler motor calısincada ses yapiyor klipsleri bulamadim neresinde
(27-09-2013, Saat:08:28)semih5389 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet filtreler motor calısincada ses yapiyor klipsleri bulamadim neresinde

Tam ortasında siyah bir halka demir var vdası arkasında olamsı lazım. servise götürdüğümde bile 15 uğraşıyor o filitreyi sökmek için cok lanet bir yere koymuşlar.
Bi bakayim insallah hallederim
Sayfalar: 1 2