Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Port Bagaj LED Uygulaması
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Uzun zamandır aklımda olan uygulamayı sonunda hayata geçirdim.Bu uygulamayı ilk yapmış olan Onur Batan arkadaşım vardı bu forumda kendisi ile o zamanlar mutabakat yapmıştık ama ürünü bulamamıştı. Geçenlerde media markt'ta gezerken bu ürüne rastladım ve aldım.Çiftini 8 tl'den aldım. 2 çift 16 tl saydım geçtim.

Sıra geldi araçtaki port bagaj uçlarını sökmeye onları biraz kaktıra kaktıra söktükten sonra ledleri matkapla deldiğim uçlara yerleştirdim.Son olarak boru içinden geçirdiğim kabloları boruyu deldikten sonra alttaki koruma içinden bagaj içine kadar kabloları çektim.Daha sonra stoplardaki sislere bağladım ve sonucunda güzel birşeyler çıktı.

[Resim: sz7k9.jpg]
[Resim: sz7kq.jpg]
[Resim: sz7kz.jpg]
[Resim: sz7l8.jpg]
[Resim: sz7ll.jpg]
[Resim: sz7m8.jpg]
[Resim: sz7np.jpg]
[Resim: sz7nx.jpg]
[Resim: sz7pv.jpg]
Değişik bi çalışma olmuş ama güzel olmuş güle güle kullan smile
Tır-Kamyonlar Gibi Olmuş Onlarında Tepelerinde Lamba Oluyor Şaka Bir Yana Süper Olmuş Eline Emeğine Sağlık 001_smile
Buyuk ve tek olsaymıs daha orjinal olurdu
Sizi baya uğraştırmış. Aslında bu kadar küçük led ışığı var normal tekli buyuk power ledler var 2 ayaklı ya matkapla tam ortadan delseydiniz onu altından sokarak arkadan silikon atsaydınız kabloyu yine borudan çekebilirdiniz. Yada sadece 2 ayağını plastikten geçirerekde montaj yapabılırdınız ugrastırmazdı bu kadar smile ama güzel olmuş elinize sağlık
ilginc bi uygulama emegıne saglık
güzel olmuş elinize sağlık. o ledlerin daha güçlü ve farklı renkte olanıda varmıydı acaba media markt ta.
güzel olmuş güle güle kullan
(24-09-2013, Saat:23:10)karagoz3701 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]güzel olmuş elinize sağlık. o ledlerin daha güçlü ve farklı renkte olanıda varmıydı acaba media markt ta.

Mavi ve beyaz vardı. Kuru kafa ve yılan kafası olanları da var istersen.Watt olarak fazla yükseğini takmanı tavsiye etmem göz alır.Sen yinede bakarsın.

(24-09-2013, Saat:18:23)semih5389 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Buyuk ve tek olsaymıs daha orjinal olurdu

Büyük ve tek elimde power led var ama o kısımlarda çok fazla göz alıcağı için montaja bunları yaptım.Elimdeki diğer power ledleri tampon bölgesinde biraz daha aşağıda uygulıcam.Bunlar loş ve karanlıkta mükemmel görüntü sağlıyor araçta ama yinede tercih meselesi.
güzel olmuş eline sağlık, benimde aklıma sinyallere bağlasak nasıl olur diye geldi.
Sayfalar: 1 2 3