Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Paspas takımı tavsiyesi olan var mı?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Önceki aracım Doblo'da paspas takımım çok güzeldi. Doblo için özel yapılmış ve her tarafı kapatıyordu. Fiorino'da ön paspaslar tam oturmuyor. Özellikle şoför tarafındaki ayak dayama yeri boşta kalıyor. Sizin önerdiğiniz tam oturan bir paspas takımı var mı? İnternetten sipariş edebilirim.
Benimde buyuk sıkıntılarimdan birtanesi temizlemekten bıktm
walla ben sürücü tarafındaki paspası kaldırdım kesin çözüm biggrin
Ayak dayama yerine metal ayak dayamalardan monte edeyim diyorum ama o yerin altında bir çıkıntı var. Ne olduğunu bilmiyorum. Şimdi bilip bilmeden delmekte olmaz belki önemli bişeydir.
Bende alacaktim metal vazgeçtim tam uyumlu olani yok kücük oluyorlar hep
http://www.refref.com.tr/ic.php?act=prodDet&id=96 Almadım ama arkadaş öneriyordu bu ürünü bakmanda fayda var ebatı daha buyuk ve uyumlu ayak dayama yerı ıcın ozel kesım
(07-10-2013, Saat:01:42)mehmet_495 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]http://www.refref.com.tr/ic.php?act=prodDet&id=96 Almadım ama arkadaş öneriyordu bu ürünü bakmanda fayda var ebatı daha buyuk ve uyumlu ayak dayama yerı ıcın ozel kesım

Bu paspas takımı baya iyimiş. Adamlara mail attım bakalım kargo ile gönderebileceklermi.
Cevap gelince haber ver
Cevap geldi arkadaşlar. Bu paspasların istanbulda satışı yokmuş. Fabrika perakende satış yapmıyormuş, toptan satış yapıyoruz dediler. Ancak bana özel ürün fiyatı + kargo ücretini ptt hesaplarına yatırırsam kargo ile gönderebilirlermiş. Yarın sabah PTT'den göndereceğim ücreti, muhtemelen çarşamba günü elimde olur.
Fiyat ne peki
Sayfalar: 1 2 3