Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: cam kapama açma !!!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
arkdaşlar bazen ön kapılardaki camlar yukarı kaldırdırğım halde aşağıya iniyor bunun sebebi nedir aceba ?
tamamen camı açmak için kullandığın anahtarla alakalı bir durum onları söküp kontak spreyle temizlersen sorununun çözüleceğini düşünüyorum kardeş.
umarım anahtarla alakalıdır ben aracın beyninden şüpe etmeye başlamıştım bir denerim ancak nasıl sökebilirim bunu hiç sökmedim.
tırnaklı bir düzenek olması lazım o kısmı bende hiç sökmedim bende aracı yeni aldım ancak bu cam problemini daha önceki aracımda yaşamıştım.(2008 fiesta)
Güzelkardeşim senin cam sorunun içerdeki fitil le alakalı cam aşağı inerken içe katlanır ve sen tekrar kaldırmak istediğin halde o cam aşağı iner sebebi ise parmak sıkışmasına tedbir olarak konmuş aktif güvenlik tedbirdir.
hocam cam aşa inerken değil sadece dururken kaldırmak istediğimdede aşağıya iniyor.
daha önceki kullandıgım aracta aynı sorunu yaşamıştım fitillere baktım sıkıntı yok bence kaldırma indirme tuşları ile alakalı şimdilik idare ediyoruz
Kardesım genelde cam kırlı ıken fıtıllere pıslık kacıyor sonrasın da kurudugu zaman da takılma yapıyor fıtıllerı temızlet yada kendın temızle balata spreyı gıbı yada o tam bılmııyorm onla temızlerttım sorun kalmamısdı ama ara ara yapıyor gene bılgın olsun ve anahtarla alakası da yok
valla bi servise soralım bakalım ne yapcaklar olmazsa kendşm sökeyim dediklerinizi bi uygulayayım.
Ön cam fitilini camla beraber slikonla temizlediğinde sorun kalmıyor. Fitil kuruduğu zaman yapar. Şıkışma önleyiçi devreye giriyor. Cam yarım açıkken kaldırmak istediğinizde aşağı doğru iniyor. Slikon spreyler var tam bu işler için.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Sayfalar: 1 2 3