Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Önden Gelen Tuhaf Ses
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
(19-01-2014, Saat:23:58)faatii Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bir haftadır bizim fioda da ses gelmeye başladı, sanki sağ tarafta daha çok, araç hızlıyken ses yok ama yavaşken ve özellikle dururken direksiyon çevirince tık tık diye böyle dolu bi ses geliyor, ben rot kolu falan diye düşündüm ama yarın gösterecez bakalım, hayırlısı inşallah büyük bi sorun değildir

amotisör takozu değiştirme 1 ay geçmeden aynısını yapar kronik rahatsızlığı fioların
herkese merhabalar arkadaşlar. benim araçta da iki gündür benzer sorun var. park halinde direksiyonu biraz çevirince ön kısımdan kütürt diye ses geliyor. ses sürekli değil direksiyon belli bi açıdayken geliyor, hareket halinde düz giderken hiç ses yok yavaşlayıp manevra yaparken ses az da olsa duyuluyor. bulunduğum şehirde Peugeot servisi yok memlekette gittiğimde servisete yaptırıyorum bakımları ufak arızaları. bu takozu hemen değiştirmelimiyim biraz beklesem bi sorun çıkar mı.
takoz çok sorun çıkartmaz zaten çıkartacağını çıkartmış bu olay bizim araçlarda kronik bir sorun yaptırırsan daha sağlıklı olur tabi ama korkulacak bir durum yok.
Sayfalar: 1 2