Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Forum çok sakin
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Zaten konulara 5,6 kişi zor yorum yazıyor. 001_huh
Admin guzel dusunmusun onu ben bi arastiriyim nasil gelistirilebilir diye el ele verip halledelim şu işi

Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle herkese merhaba;
Bu forumda ki ilk yazım bu olacak. Dediklerinizde haklısınız şöyle bi trafiğe bakacak olursak etraf bizim araçlardan kaynıyor hem ticari amaçlı bir fiil şahsi olarak kullanılıyor. Fakat siteye gelecek olursak bir hayli zayıf
hey fiorino sahibi sitene sahip cık smile smile
İlk önce fiorinoya ilgi olacakki sonra siteye olsun ve bununda tek sebebi sadece ticari amaçlı olarak satılmasıdır(Alanların çoğu emlakçı) tabi ki her araba kar etme amacı ile satılır ama çoğu fiat bayisi sattığı arabayı basitleştiriyor alıcının duygusuna hitap ettirmiyor sanki traktör alıyorsun, satarken güzelce tanıt ,şu özelliği bu özelliği var ,size şu kolaylığı sağlar,şu konforu sunar de.Örneğin fiat bayisine gittiğinde bu arabanın özellikleri nedir diye sorduğunda 75 beygir km de ortalama 4.4 lt yakıyor der başka bir şey demez.
Başka bir örnek peugeot,VW gibi markalar böyle değil, sadece dış görünüşle bile insana birşeyler hissettiriyor aldıktan sonra araba sanki ailenin bir üyesi oluyor gözün gibi bakıyorsun.
Yani Her marka tabiki de kar etmeyi düşünüyor ama birisi sadece kar etmeyi birisi ise hem kar edip hem de yaptığı arabadan gurur duymayı hedefliyor.
Eren çok haklısın
Aynen fiatı basite indiren bu unsurlardır. Satıcı arabayı hissettirmesse alanda nası bi araba aldığının farkına varmaz...
Evet haklısınız arkadaşlar durum bide şöyle fiatın ticari araçları zaten hiç yenilenmedi doblo hariç smile fiorinoya gereksiz bir nikelaj konuldu kaput önüne bence berbat oldu adam bi iç dizaynı yeniler teyp artık bıktırıyo insanı dandik Daciada bile dokunmatik teyp var koysanıza doblo teypinden fioya torpidoyu değiştirin yok yapmıyor böyle çok satılmış bir aracı.

Araç sadece yakıttan ibaret olmaz aldınmı 3,4 yıl sonra sıkılıyosun.Zaten yeni şeyler çıkıyor boyna.
Az kaldı sabredin 2015 de yeni yüzler olacak smile


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Olmasın abi böyle iyi sorna aracımızın modası düşer felan smile
Sayfalar: 1 2 3