Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fiorino 1.3 multijet combo active 2010 yakıt pompası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
1.3 multijet combo active 2010 yakıt pompası arızası dolayısıyla pompa temizliği mümkünmüdür. değişmekmi gerekir. değişrse pompa fiyatları konusunda bilgisi olan varmı
büyük ihtimal değişir tabi mekanizma bozuk ise fiyat konusunda bilgim yok ama bunun sebebi sürekliaz yakıtla gezmektir.
az yakıtla gezmiyorum aslında. bir problemde göstermedi . ama bir sabah kontağı çevirince arka taraftan deponun olduğu yerden bir vızıltı sesi gelmeye başladı. 5-10 sany sonra sustu çevirdimmarş basıyor ama çalışmıyordu. sonra. soğuktan filtre donmuştur diye filtreye sıcak su falan.. uğraştık. çalıştı ama 20-25 saniye sonra stop ediyor. depodan gelen vızltı,cızırtı her neyse devam ediyor. bu şekilde kaldı. sorduklarım pompada pislik birikmiş olabilir diyorlar. olay bundan ibaret. bi bilgisi olan varsa lütfen yazsın.
Depodaki kisimdan kaynaklaniyor olabilir

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ustaya götürmek için arabayı çektirirken yolda çalıştı pompadan gelen ses de kesildi. ustaya götürdüm. pompayı temizledi ama pek de bir şey yokmuş. filtre tıkanmış filtre almayınca pompayı zorlamış diyor. filtreyi değiştirdik sorun çözüldü ancak pompanında basıncının düşük olduğunu söylediler. ileride değişecek gibi duruyor.
komple serviste tunamı tumamıdır nedir ondan yapıyorlar 65 tl ye tüm hortumlar vs temizleniyor bunu yaptır hocam.