Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeni fio yakalandııı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
(27-03-2014, Saat:03:51)saqoline Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(27-03-2014, Saat:02:26)boraerkartal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(27-03-2014, Saat:02:13)saqoline Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fiat'ın Jeep'i satın almasıyla Fio'da başka isimle Jeep markası adı altında satılacak. Tabi önce biraz makyaj yiyecek. Haberde aracın off-road yeteneğine sahip gerçek bir 4x4 Jeep olacağı söylenmiş. Amerikada crossover jip olarak satılacak. Gerekli makyaj, iç mekanda değişiklik, aktarma organları modifiyeleri vs. gibi işlemler yapılacakmış.

Edit: Kaynak burada.

Ya haberin tarihi 2011 ve ben böyle birşeyi duymadım. Ki jeep gibi kaliteli bir markayı fiatın alabileceğine de pek inanmıyorum. Sonuçta arabaları fiat araca göre kat kat daha kaliteli.


Kaliteyle bir alakası yok. Ona bakarsan Ferrari, Maserati de Fiat'ın. Chrysler, Dodge ve Jeep’i satın aldı fiat. Ki zaten fiat freemont dediğimiz araç aslında Dodge Journey. Fiat satın aldıktan sonra amblemi çakıp Avrupa pazarına sürdü aracı.

Haklısın. Ama Freemont konusunda sana katılıyorum. Fiatın girmediği bir pazardı zaten jip işi. Yardım gerekiyordu. Gerçi kasa fiata ait ama aktarma ve motor dodge a ait diye biliyordum.
Chrysler grubunu tamamen aldı. Bu chrysler bundan sonra araba üretemeyecek değil. Yada ürettikleri arabaya fiat amblemi yapıştıracak değil. Her şey devam edecekken sahibi fiat oldu. Ama fiorinonun o kadar güçlü bi araba olacağına jip gözüyle bakılacağına inanasım gelmedi. Her ne kadar makyajlansa ve yükseltilse de o havayı taşımıyor. Bünyesinde Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Ferrari ve Chrysler ( Dodge, jeep ) var.
(27-03-2014, Saat:11:44)tolga123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Chrysler grubunu tamamen aldı. Bu chrysler bundan sonra araba üretemeyecek değil. Yada ürettikleri arabaya fiat amblemi yapıştıracak değil. Her şey devam edecekken sahibi fiat oldu. Ama fiorinonun o kadar güçlü bi araba olacağına jip gözüyle bakılacağına inanasım gelmedi. Her ne kadar makyajlansa ve yükseltilse de o havayı taşımıyor. Bünyesinde Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Ferrari ve Chrysler ( Dodge, jeep ) var.

chryslera %53 ortak diye biliyorum ben
Google 'a fiat chrsyler yazınca " Fiat Chrysler grubunun tamamını aldı " yazısı çıkınca ona yönelik yazdım doğrudur %53 de olabilir.
Bölümleri

Fiat grubu (Ferrari · Maserati · Abarth · Alfa Romeo · Fiat · Lancia)

İştirakleri

Chrysler Group, LLC (53.5%) (Chrysler · Dodge · Jeep · RAM)

Bende dün gezinirken bu yazıya ulaştım. Wikipedia üzerinden. smile
Videodaki ne ayak anlamadım ben hem böyle bir yenilenme olsa oto haberlerinde falan duyulurdu.Bence hurdadan concept Qubo yapmış bunlar.Birde Fiat ne zaman ferrari ve maseratiyi aldı burada duyuyorum Fiatın ortak olduğu markalar Lancia ve Alfa Romeo ydu.Ama diğer büyük italyan markaların yalnızca tasarımlarda yardımcı olduğunu biliyordum fiata karşı.
(27-03-2014, Saat:23:46)white fiocu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Videodaki ne ayak anlamadım ben hem böyle bir yenilenme olsa oto haberlerinde falan duyulurdu.Bence hurdadan concept Qubo yapmış bunlar.Birde Fiat ne zaman ferrari ve maseratiyi aldı burada duyuyorum Fiatın ortak olduğu markalar Lancia ve Alfa Romeo ydu.Ama diğer büyük italyan markaların yalnızca tasarımlarda yardımcı olduğunu biliyordum fiata karşı.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Maserati

İncelemeni öneririm Hatta aşağıda fiat s.p.a. diye bir kısım var orası da dahil smile
Fiat Ferrari'nin de sahibidir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hatta f-1 de ferrari 'nin üzerinde Fiat logosu var smile
10 Numarra ya smile
Sayfalar: 1 2