Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Araç tavsiyesi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar müslüman kardeşlerim şu sıcak günlerde allah oruç tutan bütün müslüman kardeşlerimize kolaylık versin.

Gelelim asıl konumuza.2010 da sıfır aldığımız fiorinomuzla beraberliğimizin sonuna gelmekteyiz artık. Aldığımızda yakıtıyla,vergisiyle ve performansıyla bizi üzmeyecek 35.000 tl civarlarında araç aramaktayız. Siz değerli abilerimin kardeşlerimin de fikirlerini almak isterim. Önerileriniz?
Fionu neden satıyorsun? Kaç kmde ne istiyorsunuz? Alacak olursan yerli araç bak. Servisi ve yedek parçası sıkıntı yaratmasın.
Fiodan çok memnunuz sıkıntımız yok. Sadece ailemiz genişledi biraz artık hacim olarak yetmemeye başladı. 65.000 kmde araç fiyat olarak kafamızda birşey belirlemedik daha. Tercihimiz daha geniş bir araç bundan sonra anlayacağınız.
Bana kalırsa aracını satma vergiside 2 yıl sonra düşecek. Hem inan bu araçtan daha az yakanını bulamassın. illaki sıkıldım diyorsan Doblo tavsiye ederim. Otomobil düşünüyorsan Hyundaı tavsiye ederim.

Ayrıca hocamın dediği gibi yedek parça sıkıntısı olacak bir araç almanı tavsiye etmem.
Evet en önemlisi o zaten yedek parçası bakımı pahalı olursa çok pişman eder. 2009 c-max ler güzel duruyor aslında ama km çok yüksek.dizel olması gerek tabi.
Hyundai Veya Volkswagen Grubunu Tavsiye Ederim.
doblayuda düşün en azından dilinden anlarsın fiodan tecrübe.
Ben de istiyorum dobloyu aslında ama bizim ailenin yeni kasa dobloya biraz alerjisi var abi beğenmiyorlar tipini smile
dobloyu düşünebilirsin daha geniş daha donanımlı .hem fiyatta makul.30.000 tl ile 35.000 civarı fiyatlar.sen istanbuldamısın arkadaş
01 Adana