Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: ARKADAŞLAR BİLGİLERİNİZ LAZIM
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
MERHABA FİORİNO DOSTLARI BİR KAÇ SORUM OLCAK
ARABAM 2011 75 BG SİYAH FİORİNO ARACIMA MULTİMEDİA SİSTEMLİ VE AYRICA HOPORLER Bas vs fazla anlamam ses işlerinden tavsiyelerinizi bekliyorum=) birde koltuk kılıfı ve dreksiyon simit koruma önerilerini bekliyorum =) sorcaksınız ben araştırdım ama sadece netten ses sistemi bilgim yok =( teşşekür ederim şimdiden hayırlı yolcuklar herkese...
arac üstünde bosh teyp var ses olarak ondan 3-5 kat arası iyi birşey istiyorum orta kaliteli ses olarak
(06-07-2015, Saat:06:08)leon_kral06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]MERHABA FİORİNO DOSTLARI BİR KAÇ SORUM OLCAK
ARABAM 2011 75 BG SİYAH FİORİNO  ARACIMA MULTİMEDİA SİSTEMLİ VE AYRICA HOPORLER  Bas vs fazla anlamam ses işlerinden tavsiyelerinizi bekliyorum=) birde koltuk kılıfı ve dreksiyon simit koruma önerilerini bekliyorum =) sorcaksınız ben araştırdım ama sadece netten ses sistemi bilgim yok =( teşşekür ederim şimdiden hayırlı yolcuklar herkese...
arac üstünde bosh teyp var ses olarak ondan 3-5 kat arası iyi birşey istiyorum orta kaliteli ses olarak


Ustam aracının orjinal teybi ile güzel ses almak için sana önerilerimi yazıyorum amfi vs. ihtiyaç yoktur. direk eskileri söktürüp bunları taktır. 
Bende 2012 Fiorino var ön kapılar 16cm Sony Xplod arkalarda ise 10cm Sony XPlod mevcut 10 numara ses alıyorum. Orjinal teybe bağlı bası kısıp son ses aç sesi bozmuyor. tavsiye ederim. Ürünleri görmen için link paylaşıyorum.
http://www.hepsiburada.com/sony-xb-160-1...BLCXSXB160
http://www.hepsiburada.com/sony-xs-fb103...LCXSFB1030

çok ucuk ürünler değil normalde önler 13 cm ancak 16cm de uyum sağlıyor. maksat sesi güzel alman için hatta imkan varsa tweeterlarıda sony çevir inanılmaz farkı görürsün.
başta söyliyim orjinal hoparlörleri değişirip sadece ve sadece çok çok az ses değişir.yine bir fark olmaz.sana gerekli olan şey amfidir.orjinal teybin arkasına dönüştürücü takıp anfi bağlamalısın yoksa ses değişmez istediğin kadar hoparlör al alırsın ancak zaten teyp istediği gücü vermez.sen gidip önlere 16 cm maddi durumun varsa jbl mid takımı veya ses net çıksın yeter diyosan 16 veya 13 cm pioneer hoparlör al arkaya 10 cm pioneer tak 2 veya 3 yollu olabilir sorun değil arkalardan bass bekleme zaten.bagajada bir anfi ve bass koyduğun zaman tamamdır.ancak ben 10 cm hoparlörlere ek yapıp arka hoparlör kapağının üstüne tiz koydum 30 40 liralık ince sesleri felan biraz versin diye.pandizotta 2 eski seri pioneer 6985 ve 2 tane pioneer 6995s kullanıyorum.anfi olarak m acousitc M 1000.1 mono anfive jameson 1400 w usa anfi kullanıyorum.bass olarak m acoustic kullanıyorum,teyp double teyp zaten çıkışlar kuvvetli,arka 10 cm hoparlörlerde pioneer ts 1045 serisini,ön hopaarlörde 13 cm piooner 1332i serisi ideal benim için.
100 tl koltuk kılıfı var anahtar teslim istiyorsan yardımcı olurum.not: benim cebime tek kuruş girmiyor.