Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Klima hava çıkışa kumanda kaçtı.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar Merhaba. Forumda yeniyim. Bugün kumanda düştü arkaya. Bakmadan kurcaladim biraz. Hava çıkışına girdi kumanda. Şoför koltuğunun altındaki arka tarafa hava veren çıkış. Buradan bu kumandayi kendim çıkarabilir miyim. Cok icerilere gitmiş sanırım. Yardimlarinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Arabayı çok dik bir yokuşa çek veya sanayide krikoyla sadece önden kaldırsınlar. Kumanda eğer sıkışmadıysa muhtemelen geri gelecektir.
Kardeşim aynı sorun bende de olmuştu. Benim aracın da koltuk altındaki hava çıkışından içeri fındık gitmişti. araç sağa sola dönüşlerde fındık içinde hareket ediyor ses de yapıyordu. Servise gittim bana en az 300 tl ye mal olacağını söylediler, onda da fındığı bulabileceklerinin garantisi ni de vermiyorlar. Bir arkadaşla tanıdık bi oto kuaföre gittik. Aracın koltuk altındaki havalandırma çıkışına onlardaki elektrik süpürgesiyle tam güçle vakum yaptırdık fındığı anında çekip aldı ben böyle kurtuldum. inşallah senin işini de böyle halledersin.
Kardeş mrb. Döşemeyi soktu oto elektrikci. Bir plastik boru imiş sadece. Hemen cikti. 20 lira aldi el emeği. O servise selam olsun.