Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: 2010 model fiorino dörtlü sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
arkadaşlar yenı aldığım araçta dörtlüler çalışmıyor .aracın ıcındekı ve dısındakı sıgortaları kontrol ettım sonuç alamadım yardımcı olursanız sevınırım.
Hocam muhtemel rolesi arizalidir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(13-01-2016, Saat:09:21)tkcabin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam muhtemel rolesi arizalidir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunun rolesı nerde bılgınız varmı bulamadım
yardımcı olabilecek kımse yokmuuu
Eski aracımdan tecrübe ettiğim kadarıyla röleler sigorta kutusunda oluyor. Eski aracımda hem kaput altında hem de araç içinde direksiyon tarafında yan göğüste sigorta kutusu vardı. Muayeneye giderken gündüz farı yerine taktığım zenonları tampondan sökmek zahmetli olduğu için rölesini sökmüştüm. Kolay çıkıyor. Röleler 3 veya 4 bacaklı olacak şekilde ve dışı fiziki olarak küp şeklindedir.
(17-01-2016, Saat:00:01)YerliYiri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eski aracımdan tecrübe ettiğim kadarıyla röleler sigorta kutusunda oluyor. Eski aracımda hem kaput altında hem de araç içinde direksiyon tarafında yan göğüste sigorta kutusu vardı. Muayeneye giderken gündüz farı yerine taktığım zenonları tampondan sökmek zahmetli olduğu için rölesini sökmüştüm. Kolay çıkıyor. Röleler 3 veya 4 bacaklı olacak şekilde ve dışı fiziki olarak küp şeklindedir.

maalesef bu araçlar eskı araclardakı gıbı bır elektırık tesisatı yok bu araçların sıgorta kutusu tamamen elektronık devreden oluşmaktaymış devre ıkı ayrı plaketten oluşuyor ve plaketler bırbırınden ayrılmaz gıbı duruyor bu devrenın uzerınde eskı tıplerıne gore nerdeyse 3-4 kat daha kucuk roleler ve flaşörler mevcut sökülmemesı ıcın elerınden gelenı yapmışlar tarafımdan sökulup bızzat ıncelenmıstir. dörtlü problemı sıgorta kutusuna kadar uzandı artık bende sorunu kucuk bır devre yaparak cözdum sinyal kabololarından bırer tane kablo çıkardım ve yapmış olduğum devreye bağladım aracın orjınal dörtlü butonunu kullanarak dörtlulerı çalıştırdım .