Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Aracım dondu çalışmıyor.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba değerli dostlarım hayırlı günler dilerim. 4 ay önce almış olduğum sıfır fiorinom var ve bu sabah aracı çalıştırmaya kalktım çalıştıramadım. Dün gece -38 derece soğuk vardı ve şimdi de aracım çalışmıyor. Takviye de attık nafile. Servisi aradım çekici tutup getireceksiniz dedi. Şimdi kalkıp da 100-150 lira çekiciye vermek istemiyorum. Mazot donmuş büyük ihtimalle ve ben şimdi ne yapmalıyım?
Yardımcı olursanız çok minnettar kalırım.
Saygılarımla,
geçmiş olsun önclikle nerde yaşıyorsunuz?mazotu nerden alıyorsunuz ve depoda ne kadar mazot vardı ben şunu size söyliyim kendim ağrıda yaşıyorum bu gece -30 vardı ben arabanın üstüne gece naylon çektim garajım yok yakıtı opetten alıyorum ve depom ful dan biraz azdı tek marş zorlandı ama çalıştı zize şunu söliyim bence gidip bi 8-10 litre temiz mazot alıp bi güzel sobanın üstünde ısıttıktan sonra depoya boşaltıp çalıştırmayı deneyin tabi biraz bekyip arabayı sallayın ve bi kaç defa marş yapın inşallah çalışacaktır bide sizin viteste donma oldumu...ve eğerki yakıtı devamlı opetten aldıysanız sorunu onlara müşteri hizmeti aracılığı ile iletip yaptığınız masrafı fatura ile iletirseniz 200 tlye kadar masrafınızı karşılıyor.
(27-01-2016, Saat:15:34)latif Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]geçmiş olsun önclikle nerde yaşıyorsunuz?mazotu nerden alıyorsunuz ve depoda ne kadar mazot vardı ben şunu size söyliyim kendim ağrıda yaşıyorum bu gece -30 vardı ben arabanın üstüne gece naylon çektim garajım yok yakıtı opetten alıyorum ve depom ful dan biraz azdı tek marş zorlandı ama çalıştı zize şunu söliyim bence gidip bi 8-10 litre temiz mazot alıp bi güzel sobanın üstünde ısıttıktan sonra depoya boşaltıp çalıştırmayı deneyin tabi biraz bekyip arabayı sallayın ve bi kaç defa marş yapın inşallah çalışacaktır bide sizin viteste donma oldumu...ve eğerki yakıtı devamlı opetten aldıysanız sorunu onlara müşteri hizmeti aracılığı ile iletip yaptığınız masrafı fatura ile iletirseniz 200 tlye kadar masrafınızı karşılıyor.
Hocam öncelikle verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim, sağolun. Kars'ta ikamet etmekteyim ve dün gece dediğim gibi -38 derece soğukluk vardı. Aracın içinde 100 TL lik mazot vardı. Yakıtı da aracımı aldığım günden beri hep opetten alıyorum. Şimdi opetin müşteri hizmetlerini arayacağım. Çok minnettar kaldım, çok sağolun.
Saygılarımla,
geçmiş olsun,bu arada arabanın altına sakın ateş falan yakmayın sorunu halledip arabayı çalıştırınca burada bizimle paylaşırsanız seviniriz kolay gelsin...bu arada aracınızın vitesi donmuşmuydu yada sertleşme?
Hocam aracımın vitesinde sertleşme olmamıştı fakat pedallarda sertleşme vardı.
anladım kolay gelsin
aracınızı çalıştırdınızmı nasıl çalıştırdınız?
Kendimiz tüm uğraşlara rağmen çalıştıramadık. Aracın sıcak bir garaja park edilmesi sorunu çözecekti fakat servise götürmek zorunda kaldık orada hallettik.
geçmiş olsun.
çok sağolun yardımlarınız için.