Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Araç garantisi ve Opet
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar iyi günler dilerim. Bir sorum olacaktı. Alınan sıfır araçlar eğer ki opetten yakıt almazlarsa araç garanti kapsamı dışında kalır mı? Ben fiorinomu alırken satış temsilcisi arkadaş bana öyle söylemişti. Sizce böyle bir şey olabilir mi? Cevaplarsaniz sevinirim.
Kazasız belasız günler dilerim.
Saygılarımla,
alakası şöyle olabilir ki aracınızda sadece yakıttan dolayı motorunda veya başka bir yerinde arıza meydana gelmesi durumunda eğer opetten yakıt almışsanız opetin kendisi bu masrafı üstleniyor..onu demek istemiştir..yoksa shell, po ve opet lerin hepsinden de alınır bence..daha fazla bilgisi olan varsa paylaşsın bilgilenelim..
(19-04-2016, Saat:09:51)mrtaysi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]alakası şöyle olabilir ki aracınızda sadece yakıttan dolayı motorunda veya başka bir yerinde arıza meydana gelmesi durumunda eğer opetten yakıt almışsanız opetin kendisi bu masrafı üstleniyor..onu demek istemiştir..yoksa shell, po ve opet lerin hepsinden de alınır bence..daha fazla bilgisi olan varsa paylaşsın bilgilenelim..

doğru....
Bu koç un yalanı araç satış la sizi kendine bağladıktan sonra birde yakıt tan çakmak istiyor. Olay bu ben fiom varken hiç opet ten almadım çünkü opet in yakıtı bayaa bir kötüdür. Siz yeterki yakıt fişlerinizi alın ve atmayın

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de opet ile anlaşmaları olduğu icin bi satış politikası yalanı diye düşünmüştüm. Yorumlar için teşekkürler