Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fiorino Ses Sistemi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
ellerine sağlık güzel olmuş fakat bu tesisatı taktıktan sonra direksiyondaki tuşlar etkisiz hale geliyor mu
benim merak ettiğim, bu ses sistemlerini taktıran arkadaşlar sürekli kullanıyorlar mı? Bende de vardı bir ara o heves, sonra heves kalmadı smile Allah tan sistem taktırmadan geçti. Bilgisayar için aldığım 2+1 i bile neredeyse kullanmıyorum. Zevkler tartışılmaz ama taktıranların yorumlarını bekliyorum.
ben sürekli kullanıyorum ve arabamdan hiç çıkasım gelmiyor özellikle sesini otobanlarda şehir dışı yerlerde açıyorum hem kimseyi rahatsız etmiyorum hemde yüksek ses keyfini alıyorum
benim aracımdada ses sitemi var ve gayet güzel çünkü orjinal ses sistemi çok kötü... düzgün bi yere bağlattığınız zaman hiç bi türlü sıkıntısı olmuyor ama orjinal teyibin sisteme yeterli gelmediğide bi gerçek . . .
bende fiorinoma bişeyler eklemek istiyorum smile bu compenantlar için ne diyorsunuz hangisi sizce yada başka öneriniz varmı öğrenebilimiyim ;
1 takım hertz esk 165 component
1 takım hertz esk 130 component
1 tane hertz ES 300D 30 cm çift bobin
bu sisteme göre ya birtane 5 kanal anfi yada ayrı ayrı 2 anfi (önerilerinizi bekliyorum)
FLİ TRAP12 30CM ANFİLİ KABİNLİ OTO SUBWOOFER
birde bu var ne dersiniz kendinden anfili
bnm arabam 2012 garantili Ses Sistemi Döşesem Garantiye Girermi Acaba veya aküden Kablo alırken Delermi Biyeri biggrin Bilen varmı Birde orjinal Teybine olurmu bass+ anfi ?
bana sorarsan taktırma eura 5 lerde yüksek akım çeken cihazlar ecu ye zarar veriyor.ve garantiye girmiyor diye biliyorum.
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım... Aracıma tesisat cekicem fakat akü den enerji kablosunu bagaja cekicek yolu bir turlu bulamadım delmekte istemiyorum bi tavsiyeniz var mı acaba ?
Debriyaj pedalın arkasında plastik tapalar var oradan çekebilirsin biraz yer olarak zordur ama ben oradan delip çektim sol taraftaki plastik kaplamaların cıvaralarını sök ve kaldırıp altından arkaya kadar cekebilirsin istersen resimde cekebirim
Sayfalar: 1 2 3 4