(04-01-2012, Saat:16:45)Nikkfurie yazdı: (04-01-2012, Saat:16:12)Ozan Önal yazdı: yok arabamda zaten orjinal olarak bluetooth var sadece yazılımı sinirimi bozuyor. sanırım direk teyp e bağlı
teybi sökebilsem anlarım . bide teybin altındaki konsolu nasıl söküyoruz bileniniz varmı ? 4lülerin olduğu kısımdan bahsediyorum.
yes ve no butonları aracımın butonun zaten mevcut bluetotthta çalışıyor. ayrıca ibrelerin olduğu kısmı söktüm baktım her işaretin altında ışıklar mevcut. sadece sensörleri taktığımda servisin yazılımları atması gerekicekki ecu tarafından aktif edilsin .
![[Resim: G_Fiorino_06__1191779037103_hires.jpg]](http://www.motor-talk.de/data/news/2007-10/G_Fiorino_06__1191779037103_hires.jpg)
konuya oldukca hakimsiniz anlasilan tebrikler
hadi bakalim kolay gelsin diyelim bekliyoruz calismanizi
ayni model araci olan dostlara ornek teskil edersiniz..
karsan da otomasyon teknikeriyim hocam elimde arabadan anlayan 975 tane eleman var motordan tut elektroniğe. iç döşemeden tut kaportaya kadar

arabada sorun olduğu zaman servise götürmüyorum direk fabrikanın yardımcı tesisler atölyesine götürüyorum mesai bitene kadar hallediyorlar.
e bende onları izleyene kadar öğrendim vallahi
hatta aklımda konsol ve gösterge ışıklarını beyaza dönüştürmek var ama lehim işçiliğim o kadar iyi olmadığı için sağlam bir montajcı lazım.