(31-12-2011, Saat:19:40)yaramas52 yazdı: Bence balata ömrünün kısa olmasının sebeplerinden biri de balata boyutlarının küçük olmasından kaynaklanıyor olabilir. Ben aracımı ilk zamanlar hor kullanmıştım 14.000 km de değiştirdim. Ama bu 14.000 km'nin tamamını şehir içinde yaptım. Bir de balata ışığı yakma olayında orijinal sol ön balatada bir kablo takılı ve balata aşınıp kabloya geldiğinde lamba yanıyor. Bazı balatalar da ise bu kablo yok ve balata uyarısı vermiyor aracın şoförünün balatanın yendiğini hissetmesi gerekiyor. Gerek çıkardığı sesten gerekse durma mesafesinden aracın kendi şoförü bunu hissedebilir bence.
balatanin ebadi kucuk derken diske bastigi alandan bahsediyorsaniz buranin olcusuyle balata omrunun baglantisi yoktur,
balatanin et kalinligi ortalama kac km de bitecegine isarettir..
bazi firmalar biraz daha kalin balata tercih ediyor,bazilari ince..
ince olmasinin faydasi var zira uzun sure isiya maruz kalan balata sertlesiyor..
kisa periyotlarla degistirmek daha saglikli hem fren kabiliyeti hemde disk omru acisindan..
ayrica balata kablosu yerinden cikabilir ve diske degip devreyi tamamlar fren ikazi verir bazen,bu durumda fren hidrolik yaginin seviyesine bakmak lazim eger seviye en ustte ise buyuk ihtimal balata bitmemistir..
hidrolik seviyesi herhangi bir kacak olmamasina ragmen cok azalmissa ön fren balatalari yuzde yuz bitmis demektir cok acil degisim gerekir..
balatayi degismeden once de eksilen fren hidroligini tamamlamayin..
ustaniz yeni balata takarken hidrolik yagin fazlasi motor ic bolumune dokulur
ve farkina varmassa boyaya zarar verir !!..