sayın admın ben sordum ısterlerse eger komple boyanıyor eger ıstersem de sadece o bolgeyı bı yama seklınde boyayıp yapıyorlarmıs kasko bunu karsılıyormus zaten bendede cızık var ve derın eger arkadasımın kı derın degılse yanı alt saca kadar ınmemısse auto kıng servıslerınde bunu guclu pasta cıla ve oto boya koruma aracları ıle sorunu ortadan kaldırabıleceklerını soyledıler ben bızzat gorustum corum auto kıng servısıyle ama yaptırmaktan vaz gectım sebebı ıse bır suru kuru bos edılen sozler ( ya araba devrıldı galıba boyattıo yada komple boya var gısınden vs bunun gıbı cok sey ) olmaması gerekn bı durum ama uzucu oldugu kadar da bu goruntu can sıkıyor baska bı sebebı yok

(05-03-2012, Saat:22:50)BaSKaN yazdı: Ahmet konuyu Kilitle istersen, daha fazla yorum alıpta moralini bozmana luzum yok...
ali agbı aynı sorun bende de var kılıtlı kalsa ne olacak ne olacak sankı her arabaya bınmeye tesebbus ettıgnde zaten moralımız bozuluyo aklımıza gelıyo takıntı oluyo bence burada derdını sıkıntısını gıdermez ama bı nebze olsun ıcındekılerı dokmeye yaramıs gıbı dusunuyorum affına sıgınarak agbımsın sen