(17-07-2012, Saat:01:21)ONURBATAN19 yazdı: eeeeeee hayırlı olsun alı agbı muradına kavustun ne desek ne yapsam bılmıyorum kı bana da artık su senın emenetlerı gondermek dusuyor sanırsam duyar gıbıyım onur artık hadı gonder dercesıne duyuyorum sankı agbı
hayırlı ugurlu olsun gozun aydın alı agbım darısı bana ınsallah

Sağolasın Koca çorumlu, inş darısı başına kardeşim, eeee artık şu siparişlerimi yollada araç tazır olsun dimi ama
(17-07-2012, Saat:03:22)Yasin90 yazdı: bide gazihan chip olay tamamdır
ahh gençlik ahh
(17-07-2012, Saat:12:25)isoskeisos yazdı: Ali bey kardeşim; Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.... Bildiğin gibi benim booster 'da inşallah İngiltereden bayrama kadar gelecek..... Bu arada sen deneyimlerini burada paylaşırsan sevinirim.
Performansa pek katkısı olmamasına rağmen ara gazlanmalarda, ilk kalkışlarda , gaza basma süresini kısalattığından dolayı sanki performans artıyormuş gibi... Bu arada ayrıca hava filitreside aldığından bu performansını gerçekten artıracaktır...bildiğin gibi hava filitresi araca ektradan 5-6 HP kazandırır. Bu arada sen aracındaki Dizel partikül filitresini de (EGR) çıkarmıştın.. Bu durumda kim tutacak seni bakalım... Sıra galiba araca yazılım yükletmeye geldi.
Çok tşk ederim abicim sağ olasın, abim tamda buyurduğunuz gibi ilk kalkışlarda , gaza basma süresini kısalattığından dolayı sanki performans artıyormuş gibi oluyor, abim hava filitresi ve egr iptali olayının 5-6hp kazandıracağını duyardık gerçektende öyle abim, biraz abartılımı olur bilmiyorum ama bana sanki 2.000cc motorlu bir fiorinoya biniyorum hissi veriyor, bazen hadi canım o kadar değil diyorum, içimdeki ses oğlum bas düğmeye orjinal moda geç diyor

abim aracı orjinal moda aldığımda inanki resmen bagırıyor gitmiyor gibi oluyor, benden tam not aldı abim artık sira sizin tecrube ve yorumlarınızda... gelll bayram gell