(24-01-2011, Saat:17:35)ERDİ yazdı: aracım 0 şu anda 500 km de felan zaten bende ilk kullanınca bu arabanın balataları bitmiş heralde dedim ama araç sıfır
firen hidroliğini kontrol ettim ama eksilme felan yok
arka balataların ayarsız olması bu genelde el fireninin tutş mesafesini değiştiriyo diye biliyodum ama pedalada etkisi oluyomuş bilginiz için teşkkürler
sistemde hava var diyosunuz bana dabu mantıklı geliyo
hepinize gösterdiğiniz ilgi için çok teşşekkür ederim bu sorunumu birmota göstermek istiyorum sizce orda ilgi alaka nasıl sorunumla iice ilgilenirlermi yada başlarından savmak için hepsi böyle diyip yollarlarmı yada sizin tavsiye edebileceğiniz bir servis varmı
kardeşim Birmota ,Yetkili servise gitmenizi tavsiye ederim. Anladığım kadarıyla aracınız henüz yeni ve garanti kapsamında, Bu nedenle bir arızası veya hatalı bir üretim sözkonusu olabilir.Arızanın Yetkili servisce incelenmesi ve gerekiyorsa garantiden mutlaka değiştirmeleri gerek. Bu arada gittiğiniz servisin de performans bilgilerini (tutum davranışlar,bakım ücretleri vs. gibi )bizimle ''servis işlemleri '' konu başlığında paylaşırsanız seviniriz.