(21-07-2012, Saat:02:24)Wingchun yazdı: güzel temennilerin için çok teşekkür ediyorum onur kardeşim. aracı sanırım perşembe günü teslim alıcam. resimlerini felan mutlaka paylaşırım. doğal olarak henüz aracımla tanışmadığım için bir çok konuyu sadece okumakla yetiniyorum yorum yapabilmem oldukca zor. çünkü daha keratayla tanışamadık.
fakat cidden yakışıklı bir araç aksesuar lar aracı çok değiştiriyor. az önce far kaşları gördüm sıralı led gördüm hiçde fena değildi
fiorino nun yıllık vergisi ve kasko fiyatı hakkında bilgisi olan varmı acep ?
agbı benım profılde yapmıs oldugum konu ve yorumların altında resımle paylasmıs oldugum aracıma yapmıs oldugum bazı degısıklıkler var uyelerımız arasında da var onlar daha ıyı ılgınc ve benzersız degısıklıklerımız var forumdan bakabılırsın en azından zemını olustur agbı ya

aksesuar bambaska zaten far kaslarını da alı agbım var baskan dedıgım o bana hedıye gonderdı bende hemen aracın ustune tasarladım monte ettım boyadım ve kullanıyorum o sıyah benım aracım agbı işte.
agbı yıllık vergısı 800 cıvarında ben 6 aylık 375 oduyordum temmuz ayını henuz yatırmadım ama 410 tl oldugunu soyledıler bılen varsa daha ıyı olur. kaskoya gelınce ben ıkı ay once yaptırdım tam ve saglam kasko bundan kasıtım arac calısır halde markete gıt alısverısını yap dondugunde yerınde yoksa yenı bır fıo sahıbı oluyorsun ama bu ıbareyı de sozlesme altına dusmen lazım agbı bu yuzden fıyatı braz yuksek oldu calıstıgım sırkete yaptırdım ustelık fıyatı da 890 tl tuttu taksıte boldurdum daha ıyı oldu agbı ucuzuda vardır mutlaka agbı pıyasa dabenım bıldıgım bu sımdılık.