Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiorinomdan gelen tıslama
onur01 Çevrimdışı
200
Üye
Üye
Uye No: 4107
Nereden: 01 Adana
M.Yılı:
Aracı: FİORİNO
Yorumları: 2

Teşekkür Puanı: 0
Rep Ver:
Cvp: Fiorinomdan gelen tıslama

(14-07-2012, Saat:14:09)Liderhan yazdı: Merhabalar,

4 Temmuz 2012'de Emo aldım. Dün akş* kontağı ilk çevirdiğimde kısa süreli bir tıslama sesi duydum. Aracı çalıştırdığımda bu tısssss sesi gelmeye devam etti. Sanki lastiğin hava kaçırır sesi gibi. Aracın arıza uyarısı vs.. var mı diye baktım ancak herhangi bir uyarı yoktu. Bu sabah servise *ürdüm onlarda baktılar ve bir sorun görünmediğini ancak bu sesin neyden kaynaklandığını bulamadıklarını belirttiler. Salı günü tekrardan getirmemi ve detaylı inceleme yapacaklarını belirttiler. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? Ya da sorun ne olabilir ?

eger aracın 95 hp ise
aracında dpf (dizel partikül filtresi) vardır. kontak açtıgında hız göstergesinin oldugu bölümde sarı egsoz simgesi çıkar.
eger 95 hp değilse bilmiyorum biggrin
27-10-2012, Saat:13:35
sombahar Çevrimdışı
200
Üye
Üye
Uye No: 2725
Nereden: 06 Ankara
M.Yılı:
Yorumları: 1

Rep Ver:
arkadaşım o ses sürücü kapısı açıldığında comfortmatic vites fiorinolarda otomatikleştirilmiş şanzımanın hidrolik sıvısının hazırlanma sesidir. kitapçığı incelersen göreceksin. arkadaşların belirttiği yakıt pompa sesi kontak mar pozisyonunda çalıştırılmadan önce gelir ki ikaz ışıklarının sönmesi ile o ses te kesilir.
02-12-2012, Saat:03:51
deli derviş Çevrimdışı
200
Üye
Üye
Uye No: 554
Nereden: 34 İstanbul
M.Yılı: 2010
Yorumları: 58

Rep Ver:
(14-07-2012, Saat:14:09)Liderhan yazdı: Merhabalar,

4 Temmuz 2012'de Emo aldım. Dün akş* kontağı ilk çevirdiğimde kısa süreli bir tıslama sesi duydum. Aracı çalıştırdığımda bu tısssss sesi gelmeye devam etti. Sanki lastiğin hava kaçırır sesi gibi. Aracın arıza uyarısı vs.. var mı diye baktım ancak herhangi bir uyarı yoktu. Bu sabah servise *ürdüm onlarda baktılar ve bir sorun görünmediğini ancak bu sesin neyden kaynaklandığını bulamadıklarını belirttiler. Salı günü tekrardan getirmemi ve detaylı inceleme yapacaklarını belirttiler. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? Ya da sorun ne olabilir ?

Son durum nedir acaba, herhangi bir sorun var mıymış?
03-12-2012, Saat:07:12

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi