bilgi paylaşımdan bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.Benim bipperdaki ses sistemide şöyle kenwood 30cm(1200)wattkutubas-navitech dtv8600 dabıl teyp-mgaudio ve jameson 2 adet amfi-ve 2 tane 400 watt pıoner owal
kenwood ve jameson amfi gerçekten süper ama pıoneer oval hoparlörü keşke 600 watt alsaymışım teyibide kafası çıkan dabıllardan.aracın ses sistemini devre dışı bırakp orjinal ses sisteminde kalması için düğme koydurdum.
akünün kutup başına bağlanan kabloda ses sistemi sigortası yok kamyon sigortası var diğerleri kaliteli değilse sıcakdan eriyor. okuyan arkadaşlara son bir not bazı ses sistemi bağlayan adamlar sigorta tablasından elektrk almaya kalkyor sakın müsade etmeyin aküden alınması gerekir.