(22-12-2013, Saat:14:17)muzaffer_26 yazdı: arkadaşlar bana kalırsa şöyle bir haksızlık var bende ki fiorino hususi kamyonet görünüyor ki belki çoğunlukta bu böyledir başka biri 100-150 binl tl lik son model jeep alıyor bunlar suv sınıfında olduğundan (yakın tarihte düzenlendi ) otomobil sınıfına alındı ve 1-3 yaş 1300 motora kadar olan bir jeep in vergisi 6 aylık 258 tl aynı sınıfdaki fiorino 279 tl dir buna ilaveten her yıl muayene yaklaşık 180 tl civarında ve 400 küsür sigorta var bunların adaletsizlik olduğunu düşünerek sesimizi duyurma taraftarıyım neden lüks jeeplerden daha fazla vergi sigorta vs veriyoruz bunların da aynı sınıfta olması için gerekli yerlere mailler atalım bu benim şahsi görürüm belki bu durum düzletilir diye düşünüyorum bu konuyu nerden buldun derseniz geçen trafik şubesinde bir arkadaş böyle bir çalışmanın olduğu konusunda ağzından bir şey kaçırdı ama net söylemiyor yoksa da biz bastıralım sonuç itibari ile ticaret yapmayan sadece aile için düşünen benim gibi arkadaşlar bu konuda itiraz edebilirler ......
Ülkemiz petro zengini bir ülke değil, 1.3 motorlu az yakıtlı bu tür araçların kullanımını devletimiz teşvik etmeli, bu konu ile ilgili gelir idaresi başkanlığına yazdım. bilmem nereye yazmalı. Başbakanlığa yazmalımıyız...