(09-06-2014, Saat:01:14)kblytrgt yazdı: Vay arkadaş yaa sis farları acık diye ceza yedim sis farının ne zararı varmış hala öğrenemedim sisdemi yahmıyak bea
arkdaş bununla başlık açtı
......................................
"Bence sis farına ceza çok saçma. o zaman farlarada yazsınlar gündüz açıkken."
buda sizin ilk mesajınız.
.........................................
"Şimdi ne söylesem yanlış anlaşılacak onun için fazla konuyu derine indirmek istemiyorum. Anladığım kadarıyla herkes kendi penceresinden bakıyor hala buda benim için pek önemli sayılmaz.
Konuyu açan arkadaş bu cezadan rahatsızlığını belirtmiş zaten neden bunu göz ardı ediyorsunuz anlamış değilim. Buda sizin konuyu bencil bir şekilde değerlendirdiğinizi gösterir. Bende arkadaş gibi düşünüyor ve yazılacak cezalar varken sis lambalarına takılmamak gerektiğini düşünüyorum. Far ayarını yapmayan bir kişi ceza yemiyor ve sis lambalarına ceza yazılıyorsa işleyen çarklarda sorun var demektir. Bu ve bunun gibi konuları göz ardı edip konuya marjinal yaklaşmamak böyle tartışmalara sebebiyet verir.
Bu benim son yorumum bu konuda fazla takılmak istemiyorum adminin konuyu kapatmasınada gerek yok herkes düşündüğünü yazsın. Sonuçta herkesin yorum hakkı var."
buda sondan bi önceki mesajınız
................................................
allah aşkına bi okuyun kendi mesajlarınızı arkadaşa hatasını anlatmak yerine resmen fardan girip kışkırtma yapıp konuyu saptıran kendinizsiniz ama bu arada benim yazdıklarıma hertürlü iftirayı attın be kardeşim büyüküm dedin öle dedin böle dedin her türlü top çevirdin şimdide masum gibi kenara çekilip resmen bana giydirmeye kalkıyorsun ama bu arada da, bana sen bana giydiriyosun iftirasında bulunuyorsun ayıptır be kardeşim hadi bizim yazdıklarımızı unuttun bari kendi yazdıklarınıda görmezden gelme lütfen yukardaki mesajında artık yazmıcam dedindi ama hala yazıyon ben adminden kapatmasını rica ettim onada muhalefet ettin kardeşşş senin paylaşımdan anladığın nedir diye sorguluyorum artık, hakkat senin paylaşımdan anldıgın kurallara muhalefet olmakmı yoksa gençlere örnek sürücü ağabeylik yapmakmı adam ceza yemiş sen farlarada yazsınlar bari diyorsun senin bir büyük olarak vazifen böyle bir durumda yol gösterici olmak kuralların doğrusunu anlatmak TABİİ KENDİN BİLİYORSAN bilmiyosanda bari insanları kışkırtma lütfen dönde kendi mesajlarını bi oku...
sayın üye arkadaşlar lütfen hakkınızı helal edin yazmak zorunda kalıyorum kışkırtıldıkça iftira edildikçe ama doğruyu da savunurum. yak sisini öde cezanı göğsünü gere gere gez, devletime maddi destek veriyorum diye